Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nun rolleri kimlerin olacak? Ah Nerede dizisi geliyor!

Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nun rolleri kimlerin olacak? Ah Nerede dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinemasının önemli yapımlarından birisinin de Ah Nerede olduğunu söylemek yanlış bir yorum olmayacaktır. Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu gibi iki usta ismi bir araya getiren film, hem duygusal hem eğlenceli yönleri ile milyonların sevgisini kazandı.

Ah Nerede halen ekranlarda yayınlandığında çok geniş bir izleyici kitlesinin takip etmesi de projenin güzelliğinin bir sonucu… Onuncu Ev isimli yapım şirketi tarafından filmin hakları, dizi yapılmak üzere satın alındı. Gelişmeleri gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Suavi Doğan ve Kerem Çatay’ın sahibi olduğu şirket, daha önce Kırmızı Kamyon ismi ile başlayan sonra Kahraman Babam’a dönüştürülen dizi ile istedikleri sonucu alamamıştı. Geçen sezon yayınlanan ve 8. bölümde final yapan itfaiyecilerin hikayesi pek de ilgi çekmedi.

Ancak Onuncu Ev şirketinin Ah Nerede isimli filmin dizi versiyonunu yapması çok dikkat çekti. Özellikle de Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nun canlandırdığı Ferit ve Zehra karakterlerini kimin oynayacağı büyük merak konusu oldu.

Ah Nerede filminin dizi versiyonunu yapmak da büyük cesaret isteyen bir iş. Zira film o kadar akıllara yerleşmiş ki, dizi versiyonunun da en az film kadar kaliteli ve doğal olması şart. Yoksa izleyiciler kusur bulmakta zorlanmayacaktır.