Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin reytingleri düştü, Camdaki Kız fırsatı kaçırmayıp birinciliği kaptı!

Mahkum dizisinin reytingleri düştü, Camdaki Kız fırsatı kaçırmayıp birinciliği kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları sert bir reyting rekabeti yaşanıyor ve Mahkum dizisinin uzun süredir de hakimiyetini izliyorduk. 24 Şubat Perşembe akşamı ise Camdaki Kız dizisinin önemli bir birincilik elde ettiğini şahit oluyoruz.

Mahkum dizisi çift haneli reytinglerle yoluna devam ediyordu ve sezonun en iyi dizileri arasında üçüncü sırayı almak için Yargı ile yarışıyordu. Ancak bu hafta yaşanan ciddi bir reyting kaybı, Mahkum dizisi için kötü oldu…

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birincilik elde eden Mahkum, uzun bir aradan sonra AB grubunda ikinci sıraya geriledi. Camdaki Kız dizisi ise çok uzun bir zaman dilimi sonrasında AB grubunda yeniden zirvede yer almanın keyfini yaşadı.

Mahkum’un bu düşüşünün nedenleri merak edilirken, Camdaki Kız dizisinin birinciliği ise sürpriz bir gelişmeydi.. Tüm kişiler kategorisinde Bir Zamanlar Çukurova yine ikincilik elde etti. Camdaki Kız ise tüm kişilerde üçüncü olurken, ABC1’de ikinciliği kimseye bırakmadı…

Reyting yarışında perşembe rekabeti sert geçmeye ve sürpriz sonuçlar gelmeye devam ediyor. Bir önemli sürpriz de Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden geldi. Geçen hafta yükselen reytingler moral yükseltmişti, bu hafta ise yine sert bir düşüş yaşandı ve yine herkes şaşkına döndü. Dizi tüm kategorilerde beşincilik elde etti.