Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Nerede dizisi olmadı, şimdi de Devlerin Aşkı denenecek!

Ah Nerede dizisi olmadı, şimdi de Devlerin Aşkı denenecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk Sineması’nda büyük başarılar elde etmiş projelerin dizi veya yeni sinema filmi versiyonlarının yapılması süreci devam ediyor. Ah Nerede isimli yaz dizisi ile Star TV etkili bir çıkış yaptı. 1975 yılında yayınlanan ve Tarık Akan ile Gülşen Bubikoğlu’nu bir araya getiren eğlenceli filmin aynı isimli dizi versiyonu bekleneni veremedi.

Star TV ekranında Ah Nerede dizisi 19 Ağustos Cuma günü yayınlanan 7. bölümü ile birlikte final yaparak izleyicilere veda etti. Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisi romantik komedi türündeki Ah Nerede dizisinin başrolünde buluşmuştu. Ancak ikilinin iyi bir uyum yakalamasına ve eğlenceli bir proje ortaya çıkmasına rağmen, reytingler beklentilerin çok altında geldi. Bu nedenle de Star TV tarafından final kaçınılmaz oldu. 

Ah Nerede dizi denemesinin yanı sıra, 1986 yılında yayınlanan ve Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı Aaahh Belinda isimli filmin yeni versiyonu da çekildi. Neslihan Atagül, uzun bir aradan sonra yeniden setlere bu proje ile dönüş yaptı.

Ah Nerede dizisi olmadı, şimdi de Devlerin Aşkı denenecek! 8

Neslihan Atagül ile Serkan Çayoğlu’nun başrolünde yer aldığı Aaahh Belinda isimli filmin Temmuz ayı içinde çekimleri tamamlandı.  Filmin Netflix’te ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Neslihan Atagül, “Beni destekleyen tüm ekibe, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Harikaydınız” diyerek çekimler sonrasında sosyal medyadan mesaj paylaşmıştı. Neslihan Atagül hayranları da bu film projesini çok merak ediyor ve ne zaman yayınlanacağı konusunda da Netflix’ten açıklama bekliyor.

Ah Nerede ve Aaahh Belinda denemelerinin ardından bir başka önemli Türk filminin dizi versiyonu daha çekilecek. Gold Film tarafından hazırlıkları yapılan yeni proje büyük bir aşkın hikayesini anlatacak.

Ah Nerede dizisi olmadı, şimdi de Devlerin Aşkı denenecek! 9

Devlerin Aşkı ismiyle 1976 yılında yayınlanan yönetmen Osman Seden imzalı filmde Türkan Şoray ile Kadir İnanır başrolde yer almıştı.

Devlerin Aşkı filmi şimdi de büyük bir dram hikayesini dizi olarak izleyicilerin karşısına getirecek. Senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazmakta olduğu Devlerin Aşkı isimli yeni dizi projesinden beklentiler çok yüksek.

Devlerin Aşkı filmi yayınlandığı dönemde ve sonraki süreçte çok büyük ilgi gören ve hala akıllardan çıkmayan bir filmdi. Şimdi de böyle etkili bir filmin dizi versiyonunun nasıl bir sonuç ortaya koyacağı da merak edilen bir başka detay.

Ömür Atay’ın yönetmenliğini yapacağı yeni dizi için birçok önemli oyuncu ile görüşmelerin yapıldığı, ön hazırlıkların sürdüğü ve senaryonun da son haline getirilmeye çalışıldığı yönünde bilgiler geliyor.