Ana sayfa Sosyal Medya Tarık Akan’a benzetilen Kıvanç Tatlıtuğ’un Boğa Boğa filmindeki hali de şaşkınlık yaşattı!

Tarık Akan’a benzetilen Kıvanç Tatlıtuğ’un Boğa Boğa filmindeki hali de şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem Aile dizisinde başrolde yer alan hem de Netflix’te yayınlanan Boğa Boğa isimli film ile konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ, ayrıca oğlu Kurt Efe’nin doğum gününün mutluluğunu bir arada yaşadı.

Ünlü oyuncu, “Oğlum Kurt Efe’nin birinci yaşını kutladık. Kendi içimizde bir organizasyon yaptık. Filmimiz gösterime girdi. O yüzden çok mutluyum. Çifte mutluluk yaşıyorum” diye konuştu.

Boğa Boğa filminde Yalın karakterinin renksiz birisi olmasının kendisini mutlu ettiğini anlatan Tatlıtuğ, “Yalın karakterinin açılımının başka bir yere gidiyor olması, dönüşümünün kuvvetli olması ve çevresindeki tüm insanlarla beraber mevzuların bambaşka bir yere gidiyor olması, çok enteresan” açıklamasında bulundu.

Boğa Boğa filmindeki imajıyla Tarık Akan’a benzetilen oyuncu, farklı bir tarz ortaya koydu. Kıvanç Tatlıtuğ, “Tarık Akan’a benzetiliyor olmak bile benim için büyük bir onur. Onu başka bir yere koyuyoruz. Bunu duymaktan çok mutluluk duydum” dedi.

İşini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını, yaptığı şeyi yeniden yaparsa bundan sıkıldığını anlatan ünlü oyuncu, değişkenliğin kendisini ayakta tuttuğunu ifade etti.

Serenay Sarıkaya ile Aile isimli dizide başrolde yer alan oyuncu yine başarılı performansı ile hayranlarından takdir topladı.

Aile dizisi salı akşamları AB ve ABC1 gruplarında çok iyi reytingler alarak birincilikler elde ediyor ve yoluna devam ediyor.