Ana sayfa Sosyal Medya Nil Keser ile Oktay Çubuk ikilisi çok iyi uyum yakaladı ama şansları o kadar iyi olmadı!

Nil Keser ile Oktay Çubuk ikilisi çok iyi uyum yakaladı ama şansları o kadar iyi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nil Keser ile Oktay Çubuk ikilisini bir araya getiren Ah Nerede isimli dizi projesi, mantığına bakıldığı zaman akıllıca uygulanmış ama istenilen başarıya ulaşamamış bir dizi oldu. Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan Ah Nerede projesi ne yazık ki yedinci bölümü ile birlikte 19 Ağustos Cuma günü son buldu.

1975 yılında çekilen Ah Nerede filmi Türk Sineması’nın sevilen filmlerinden birisiydi ve Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan gibi iki efsane ismi buluşturmuştu. Eğlenceli konsepti, hikayesinin işlenme tarzıyla unutulmazlar arasına katılan bu önemli eserin dizi versiyonunu yapmak da akıllıca bir fikirdi.

10. Ev Yapım şirketi tarafından Star TV için oluşturulan projenin başrolünde Nil Keser ile Oktay Çubuk ikilisi bir araya geldi. İlk başlarda bu iki genç oyuncuya böyle büyük sorumluluk vermek biraz sıkıntılı bir durum gibi gözükse de aslında birbirlerine uyumları ve yüksek enerjileri ile kendilerinden bekleneni ortaya koydu.

Kimi izleyiciler bu ikiliyi yeterince iyi bulmadıklarını sosyal medyadan paylaşırken, kimileri ise başarılı bir dizi çifti olarak değerlendirdi. Sonuç olarak eğlenceli bir yaz dizisi için gençlerin de sevebileceği bir projeyi, genç isimleri de öne çıkartarak yapmak gerçekçi bir durumdu.

Nil Keser ile Oktay Çubuk ikilisi çok iyi uyum yakaladı ama şansları o kadar iyi olmadı! 7

Ancak Ah Nerede isimli dizi projesinin yeterince iyi bir çıkış yapamaması, yaz döneminde izleyici azlığının ve tanıtım eksikliğinin de sonucunda bu diziye erken veda etmek durumunda kaldık.

Ah Nerede dizisinde başrolün yükünü sırtlayan iki genç oyucunun da kendilerinden beklenenleri verdiğini ve iyi bir uyum yakaladıklarını söyleyebiliriz. Ancak bu tür projeler hem de yaz dönemi için yapılıyor ise izleyiciye anlatmak ve onların ilgisini çekmek o kadar kolay olmuyor.

Ah Nerede dizisi için de bu büyük bir riskti ve ne yazık ki, bu risk gerçeğe dönüşerek dizinin düşük reytingler alması 7. bölümde finali beraberinde getirdi. Nil Keser ve Oktay Çubuk açısından ise bu projenin önemi, bundan sonraki tekliflerde başrol için düşünülmeleri sonucunu doğuracak gibi gözüküyor.