Ana sayfa Sosyal Medya Taş Kağıt Makas isimli yeni dizinin başrol oyuncusu Ekin Koç, izleyicileri çok şaşırtacak bir karakteri canlandırıyor!

Taş Kağıt Makas isimli yeni dizinin başrol oyuncusu Ekin Koç, izleyicileri çok şaşırtacak bir karakteri canlandırıyor!

tarafından ker_def

Taş Kağıt Makas isimli yeni Kanal D dizisinin çarşamba akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına geçeceğini hemen hatırlatalım.

Oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle merak uyandıran dizinin fragmanları yayınlandıkça izleyicilerin heyecanı da artıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Ekin Koç ve Serra Arıtürk’ün nasıl bir dizi çifti olacağını merakla bekleyen izleyiciler, yıllar sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapan Ozan Güven’i de merakla seyredecek gibi gözüküyor. Camdaki Kız dizisindeki Cana karakterindeki başarısından sonra Hande Ataizi de yine bu dizi ile yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin hikayesi de dikkat çekecek gibi gözüküyor Alev’in (Serra Arıtürk) büyük kararlılığı, Harun’un (Ozan Güven) parlak zekasının yanında içerisinde bulunduğu derin yapı ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir’in (Burak Yörük) güç savaşları arasında geçen hikayeyi yazan isim Uğraş Güneş. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor.

Dizinin sezonun en iddialı projelerinden biri olacağının sinyalini oyuncular yaptıkları açıklamalarla ifade ettiler. Başrolde yer alan Ekin Koç, çok heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Benim zaten çok heyecanlandığım bir senaryoydu. Ben hep parça parça biraz başından, biraz ortasından çektiğim için bütünün neye benzediğini bilmiyorum. İzlemeden bir şey diyemeyeceğim. Umarım iyi iş çıkarmışızdır.”

Kendisi açısından en önemli şeyin hikaye olduğunu anlatan oyuncu, canlandırdığı Umut karakterinin hastalığına da dikkat çekti. Hipertinez hastalığı son derece üstün otobiyografik hafızaya sahip olup, kişinin geçmişteki olay ve deneyime dair tüm ayrıntıları büyük bir doğruluk payıyla hatırlayabilmesi olarak biliniyor. Çok nadir görülen hipertimezi hastalığı Umut karakteri ile ekranlara da yansımış olacak.

Ekin Koç, bu konuda da şunları anlattı: “En önemli şey benim açımdan, hikaye açısından da en önemli şey, Umut’un hipertimezi hastası olması. Bu ona olağanüstü bir hafıza veriyor. Geçmişte yaşadığı bazı trajik olayları da hatırlamak demek oluyor. Hem içeride git gel yaşayan birisi hem de ailesinde yeni bir trajedi yaşanacak ve onun üzerine, bu onun için hafızasını yeni şeyler için kullanmak durumunda kalacak.”