Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım dizisine büyük şok! Böyle olmamalıydı!

Tehlikeli Karım dizisine büyük şok! Böyle olmamalıydı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin yeni dizisi Tehlikeli Karım, reytingleriyle çok şaşırtmıştı.

Farklı konusu ve oyunculuklarıyla konuşulan dizi, sosyal medyada beğeni toplayan yorumlara rağmen aynı başarıyı reytingde gösteremedi. Pazar akşamları ekrana gelen Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Jet Sosyete dizilerinin çok gerisinde kalan ve mücadele edemeyen dizi, ne yazık ki bu haftaki reytingiyle de hüsrana uğrattı.

Geçtiğimiz hafta dizi Total’de 15. ve AB’de 12. sıradaydı. Bu hafta ise çok sert bir düşüşle Total’de 22. sıraya gerileyen dizinin AB’de ise 14. sıraya gerilediği görüldü.

Dizinin internette yayınlanması durumunda çok daha fazla ilgi çekeceği izleyenler tarafından da sık sık dile getiriliyordu. Aynı zamanda gününün yanlış olması da eleştiri almıştı. Aslında gittikçe daha da kara-mizah öyküsüyle heyecanlı hale gelen dizinin neden böyle bir sonuç aldığı, izleyenler tarafından da anlaşılamıyor.

Tehlikeli Karım dizisine büyük şok! Böyle olmamalıydı! 9

Geçtiğimiz günlerde reytingleri düşük olan dizinin 6. bölümde final yapması kararının alındığı söylenmişti. Bu hafta 5. bölümle birlikte gelen bu reytingden sonra kanalın final kararının kesinleşeceği anlaşılıyor. Reytingin yeni bölümde yükselmesiyle diziye bir şans daha verilebileceğini düşünenlerin de bu haftaki reytinglere bakarak umudu kalmadı.

Tehlikeli Karım dizisine büyük şok! Böyle olmamalıydı! 10

Aslında Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir’in ekran partnerliği, izleyenler tarafından da beğeni aldı. Bige Önal’ın başarılı performansı ve Mustafa Üstündağ’ın övgü alan oyunculuğu ne yazık ki dizinin devamı için yeterli olamadı.

Onlarca dizinin yayına konulup kısaca harcandığı bir sezonda, ne yazık ki Tehlikeli Karım dizisi de hak ettiği yeri bulamadan ekrana veda edecek…

“DİZİ FİNAL YAPMASIN”

Tehlikeli Karım dizisinin sıkı takipçileri dizinin final yapmasından endişe ediyorlar. Sosyal medyada yazdıkları yorumlarda final yapmamasını istediklerini, diziye çok bağlandıklarını belirten izleyiciler, reytingin artması için de kendi imkanlarıyla tanıtım yapmaktalar. 5. bölümde reytingin yükselip final kararından vazgeçilmesi ihtimalleri de böylece suya düşmüş oldu!

Tehlikeli Karım dizisine büyük şok! Böyle olmamalıydı! 11

TEHLİKELİ KARIM TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, kadroda Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar da yer alıyor.