Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım reytingleri alt üst edemese de herkes diziye bayıldı!

Tehlikeli Karım reytingleri alt üst edemese de herkes diziye bayıldı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Show TV’nin iddialı yeni dizisi Tehlikeli Karım dün akşam yayınlanan 1. bölümüyle çok konuşuldu.

Başrollerini Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

Dizinin konusu:

Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan Tehlikeli Karım izleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.

Dün akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen dizinin reytingleri beklenildiği gibi yüksek olmasa da diziyi herkes çok beğendi.

Dizinin ilk bölümü; Total’de 3.54 reytingle 13. sırada, AB’de 3.34 reytingle 10. sırada, ABC1’de ise 3.67 reytingle yine 13. sırada yer aldı.

İzleyenler de dizi için; “Sinema filmi tadında olmuş!”, “Bayıldım yahu!”, “Pazar akşamları yen favorim!”, “Harika bir dizi olduğu belli, inşallah böyle devam eder!”, “Yalnız kadın hakikaten tehlikeli!”, “İlk bölüm harikaydı resmen beynim yandı!” gibi yorumlar yaptılar.

Önümüzdeki bölümlerin nasıl olacağını, dizinin böyle tepkiler almaya devam edip edemeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz…