Ana sayfa Dizi Haberleri Tek Yürek dizisini izlemek için birçok neden var, hadi sıralayalım!

Tek Yürek dizisini izlemek için birçok neden var, hadi sıralayalım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tek Yürek, TRT1 ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta.

Dizinin 18. bölümü 27 Haziran Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar’ın başrollerinde yer aldığı Tek Yürek, ekrandaki en farklı yapımlardan birisi.

Perşembe günleri için de iyi bir alternatif konumunda. Hak ettiği ilgiyi şimdiye kadar görmemiş olabilir, ancak yaz ekranında yayınına devam eden Tek Yürek dizisini izlemeyenler için fırsat henüz kaçmış değil.

Gençlik dizisi olmasının yanı sıra; kötülükler ile parasızlık ile mücadele örneği veren, birlik ve beraberliğin önemine işaret eden bir yapım.

Tüm bunları da spor üzerinden anlatan Tek Yürek dizisinin oyuncu kadrosu da çok iyi seçilmiş. Kendi aralarındaki yardımlaşma ile kötülükten nasıl korunacaklarını, iyiliğin ne kadar önemli olduğunu anlatıyor.

Sadece sorunları değil çözüm yollarını da anlatan, ajitasyon yapmadan dram üzerinden topluma ve özellikle de gençlere büyük tavsiyeler sunan bir yapım.

Üstlendiği bu misyon ile ailecek izlenecek bir yapım olan Tek Yürek, TRT1 ekranının en farklı ve özel bir yapımı konumunda.

Tek Yürek dizisinin 4 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan 19. bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.