Ana sayfa Dizi Haberleri Televizyon dizisi yok! Ceyda Düvenci, set çekti bir daha dönüş zor!

Televizyon dizisi yok! Ceyda Düvenci, set çekti bir daha dönüş zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir etkinliğe katılan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, ayrıca yaptığı açıklamayla da dikkatleri üzerine çekti. 1977 yılında Bursa’da dünyaya gelen oyuncu, en sen 8. Gün isimli diziyle televizyon ekranında yer almıştı. 4 yıldır televizyon dizilerinde göremediğimiz oyuncu, dijitalde ise Öğrenci Evi ve Prens isimli yapımlarda roller üstlendi.

Kadınların 50 yaşından sonra çalışmayacağı yargısının yanlış olduğunu belirten oyuncu, ayrıca insanların ne düşündüğü konusuna da pek önem vermediğini dile getirdi. Sosyal medyadan örnek veren Ceyda Düvenci, “Paylaştığım bir şeyin altına yazılan yorumlar özellikler eleştiride sınırı ihlal ettiyse, saygısız bir yere gittiyse hiç umurumda olmuyor” diye konuştu.

İnsanların kendisi hakkında ne düşüneceğini hesap ederek paylaşımlar yapmadığını ifade etti. Mutluluğunu, başarısını veya ürettiği bir şeyi paylaştığını anlatan oyuncu, herkesin kendi içinde bir alanının olduğunu ve saygıda da böyle bir alan olduğunun altını çizdi.

Yer aldığı projelerde pozitif ayrımcılığa rastladığını ifade eden oyuncu, kendi başına ise böyle bir şeyin gelmediğini belirtti. “Sen kadın başına bu işe girişme” tarzında olaylarla karşılaştığını vurgulayan Ceyda Düvenci, bu tür cümleleri duyduğunu ama bunları yaşamadığını söyledi.

Televizyon dizisi yok! Ceyda Düvenci, set çekti bir daha dönüş zor! 3

Ötekileştirmeye çok müsait bir düzende yaşadığımızın altını çizen oyuncu, 25 yıldır bu mesleği yaptığını hiçbir arkadaşının kazancı ile de ilgilenmediğini söyledi. Kozmetik konusunda kendi markasını oluşturmaya başlayan Ceyda Düvenci, bunun heyecanını yaşıyor. Ancak oyuncu televizyon dizilerine dönme konusunda istekli değil.

Ceyda Düvenci, ” Televizyon dizisi yapma taraftarı değilim son 4 senedir. Dijital için bir filmde konuk oyuncu oldum. Bir tane sinema filmi görüşüyorum. Genelde böyle şeylere sıcak bakıyorum. Marka, reklam anlaşmalarım devam ediyor. Yetiyor, büyük hayallerim yok” diye konuştu.

Hanımefendi isimli tiyatro oyununa devam ettiğini ve ayda 6-7 kez sahneye çıktığını da hatırlatan Ceyda Düvenci, kendi alanını bildiğini ve dizi setinde yer almayı istemediğini şu sözlerle anlattı:

“İzlemekten keyif aldığım çok güzel diziler var. Görüşmesine gittiğim diziler de oldu, senaryosuna bayılıp. Bayılıyorum ve bu karakteri oynamak istiyorum dediğim an gidiyorum. Yapımcı ile yönetmen ile tanışıyorum, bir şekilde olmuyor.”

Bütün sevdiği senaryolarda deneme çekimlerinde yer almayı kendisinin istediğini ve rolü yapıp yapamayacağını görmeyi kendisinin istediğini anlattı.

1995 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, birçok projede bulundu. Binbir Gece dizisindeki Bennu karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Umutsuz Ev Kadınları dizisinde ise Elif karakteri ile akıllarda yer almaya devam ediyor.