Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın reyting zaferi saman alevi gibi oldu, Alparslan işi bitirdi!

Yasak Elma’nın reyting zaferi saman alevi gibi oldu, Alparslan işi bitirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında beşinci sezonuyla yoluna devam ediyor. Dizinin her bölümü büyük bir merakla izlenirken, milyonlarca dizi hayranı da desteğine devam ediyor.

Sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşturan dizinin geçen hafta iki kategoride birincilik elde etmesi büyük başarı olarak ifade edilmişti. 7 Mart akşamı yayınlanan yeni bölüm ise bu sefer birinciliğin rakiplere kaptırıldığı bir gün oldu. Yasak Elma dizisi yine çok iyi reytingler elde etmesine rağmen, Alparslan dizisinin gerisinde kaldı…

Yasak Elma’nın tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde ettiğini ve geçen hafta birinci olduğu AB ile ABC1 kategorilerinde ise üçüncü duruma düştüğünü belirtelim.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ise bu haftayı tüm izleyici gruplarında birinci sırada tamamladı. Geçen hafta yaşanan reyting sıralama düşüşünün geçici olduğu da anlaşıldı. Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.

Yasak Elma ise beşinci sezonu yine çok iyi reytinglerle götürürken, şimdiden altıncı sezon için hazırlıklara başlanmış olması da önemli bir detay olarak dikkatlerimizi çekiyor.

tv8’de yayınlanan Survivor yarışması ise tüm kişilerde üçüncü olurken, AB ve ABC1 gruplarında ikincilik elde etti.

Üç Kuruş ise sıkıntılı şekilde yoluna devam ediyor. Tüm kişilerde altıncı olan dizi, AB’de yedinci ve ABC1’de ise sekizincilik elde edebildi.