Ana sayfa Dizi Haberleri Ters köşe işte böyle olur! Alp Navruz’un Yürek Çıkmazı’ndaki sokak adamı haline milyonlar hayran!

Ters köşe işte böyle olur! Alp Navruz’un Yürek Çıkmazı’ndaki sokak adamı haline milyonlar hayran!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde başrolde yer alan Alp Navruz, yeni yaşını kutluyor. 15 Ocak 1990 doğumlu olan Alp Navruz, 33. yaş gününü geçtiğimiz gün dostları ile birlikte kutladı.

Dizide canlandırdığı Halil karakterinin ruhunu izleyicilere yansıtma noktasında çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı da sürdürüyor.

Her yeni yaşın yeni insanlar tanıma ve yeni deneyimler yaşama süreci olarak geçtiğinden bahseden Alp Navruz, güzel projeler dilediğini ve Yürek Çıkmazı’nın da böyle bir iş olduğunu anlattı.

İrem Helvacıoğlu ile partnerliğinin çok iyi ilerlediğini anlatan Alp Navruz, “Bütün oyuncular sette eğleniyoruz. Bir aile ortamı oldu. Projeden çok memnunuz. Gayet kaliteli, hikayemiz de çok güzel” diye konuştu.

İzleyicilerin Halil karakterine yönelik olarak ilgisi çok yüksek. Alp Navruz’un hayranları da daha önceki rollerine göre Halil’i çok farklı birisi olarak görüyor. Oyuncu da bu düşünceyi destekleyen şu açıklamayı yaptı: “Önceki projelerde biraz daha bana yakın olmayan, alışılmış ve düz karakterlerdi Halil, bana çok ters bir karakter. Sokak ağzı ile konuşan, sokak adamı. Çok güzel tepkiler alıyorum. Aldığım tepkiler anlamında en mutlu olduğum iş. Ters köşe iş.”

Ters köşe işte böyle olur! Alp Navruz'un Yürek Çıkmazı'ndaki sokak adamı haline milyonlar hayran! 7

Ünlü oyuncu dizi kadar reklamlarda da yer alarak ekranlarda yer alıyor. Bu konuda da yeni anlaşma yaptığını ifade eden Alp Navruz, ayrıca yurt dışı ile ilgili de bazı planları olduğunu anlattı.

Aşk-ı Memnu romanının diziden sonra sinema versiyonunun yapılması gündemde. Bihter isimli sinema filminin hazırlıkları çerçevesinde daha önce Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül karakterinin bu sefer Alp Navruz’a teklif edilmesi gündemde. Henüz böyle bir teklif olmasa bile, adaylar arasında Alp Navruz da bulunuyor.

Oyuncu, kendisine bir teklif gelir ve rol de yine ters köşe bir iş olur ise konuşabileceklerini anlattı.