Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonları Miray Daner’in yurt dışındaki popülaritesine patlatacak!

Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonları Miray Daner’in yurt dışındaki popülaritesine patlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz gün doğum gününü kutlayan Miray Daner, 15 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi ve 24. yaşına girdi. Ünlü oyuncu, bu genç yaşında çok geniş bir hayran kitlesinden destek görüyor.

En son Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisiyle büyük popülerlik elde eden Miray Daner, Vatanım Sensin dizisiyle başlayan büyük kariyer çıkışına hız kesmeden devam ediyor. Bir döneme damgasını vuran Medcezir gibi iddialı bir dizide de rol alarak kariyerinde önemli işler başaran Miray Daner, son yıllarda birbiri ardına dijital projelerde de bulundu.

Hakan Muhafız, Saygı ve son olarak da Kuş Uçuşu dizileri ile oyuncu dijital dizilerin aranılan isimlerinden birisi olarak öne çıkıyor. Geçen sezon TRT1’de yayınlanan Kara Tahta dizisinde de başarılı bir performans ortaya koyan Miray Daner, 2023 yılında da yine Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonları ile hayranlarının karşısında olacak.

Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonları Miray Daner'in yurt dışındaki popülaritesine patlatacak! 7

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ile birlikte dizinin başrolünde yer alan oyuncu, ikinci sezon çekimlerine devam ettiklerini söyledi.

Miray Daner, “Her şey çok güzel gidiyor. Kuş Uşuçu 2. sezonu başladı. Ona devam ediyoruz. İşimiz yolunda, sağlığım yerinde. O yüzden bu yeni yaşım için umutluyum” diye konuştu.

Genç oyuncu, yoğun geçen set temposuna rağmen enerjisinden bir şey kaybetmediğini de gösterdi. İkinci sezon çekimleri bittikten sonra kısa bir ara vereceklerini belirten Miray Daner, daha sonra üçüncü sezonu çekeceklerini hatırlattı.

Ünlü oyuncu, “Zaten Kuş Uçuşu’ndan çok mutluyduk. İkinci sezonda da çok iyi olacağını düşünüyoruz. Keyfim o yüzden çok yerinde” ifadesini kullandı.

Oyuncunun özellikle yurt dışında daha geniş bir hayran kitlesine ulaşma noktasında Kuş Uçuşu dizisinin büyük bir faydası olacaktır. Dizinin ilk sezonu dünya çapında çok başarılı oldu. İkinci ve üçüncü sezonların da yayınlanması ile birlikte Miray Daner isminin yurt dışında yayılması daha da hızlanacak gibi gözüküyor.

2022 yılının Haziran ortasında Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonu yayınlandığı zaman Miray Daner’in ismi IMDb listesinde en popüler Türk oyuncular listesinde 3. sıraya kadar yükselmişti. Bu da genç oyuncunun başarısının bir göstergesiydi. 2023 yılında da benzer başarılar gelmesi bekleniyor.

Yetenekleri ve güzelliği ile göz kamaştıran Miray Daner, son yıllarda birbiri ardına farklı karakterlerde yer alarak kendisini çok geliştirdi.

Oyunculuk mesleği için set ortamlarının yorucu atmosferinden şikayetçi olmadan işini yapan Daner, 2023 yılında da mesleğinde yine başarılarla anılacak gibi gözüküyor.