Ana sayfa Sosyal Medya Ters köşenin alası! Eda Ece yaptığı paylaşımla, Yasak Elma’nın tüm sürprizini bozdu mu?

Ters köşenin alası! Eda Ece yaptığı paylaşımla, Yasak Elma’nın tüm sürprizini bozdu mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamı 103. bölümü ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yeni bölümü için öyle bir algı yaratıldı ki izleyici büyük şoklar içinde diziyi izledi. Ancak tüm yaşananların ters köşe olması ihtimali de başka bir şok yaşatacak gibi duruyor!

Her hafta yeni bir macera ile izleyenleri absürt ötesi durumlarla şaşkınlık içinde bırakan Yasak Elma, ekranın yeni kahkaha bombardımanı adeta! Kimi zaman komedilere takla attıran dizi, yaşanan gelişmelerle birlikte izleyiciye her seferinde ‘Yok artık!’ dedirtmeyi de başarıyor.

İzleyici her ne için ‘Yok artık!’ diyorsa, o olaylar olmaya devam ettiği gibi daha da şaşırtıcı konular geliyor hikayeye. 4. sezonuyla yine ekrana kilitlemeyi başaran yapım, bu hafta da herkesi şaşkına çeviren olaylara imza atmıştı.

Yalıda çıkan yangında Çağatay ve Yıldız kurtulmuş ama komaya giren Yıldız, 5 yıl sonra uyanmıştı. Uyandığında da her şey tepetaklak olmuştu.

İzleyiciye bölüm yayınlanana kadar oyuncular ve yapımcı firmanın sosyal medya hesaplarından yapılan bombardıman halindeki paylaşımlarla Yasak Elma’nın yeniden büyük bir değişime girdiği inandırıldı!

Fakat görünen o ki durum tam bir ters köşe olacak! Aslında dikkatli izleyiciler 103. bölüm sonundaki bir kaç karelik sahnede durumu anladı!

Yıldız’ın komadan uyanıp da 5 yıl sonrasını gördüğü, Çağatay’ın Cansu ile evlenip oğlu Halit Can’ın da ona anne dediğine şahit oldu.

Ve daha neler neler gördü. Hasan Ali Şahika ile fakir ama mutlu bir evlilik yaşıyordu. Ender, Sedai ile evlenmişti. Sedai, şirketi ele geçirmiş zengin bir adam olmuştu…

Olaylar öyle bir yere geldi ki izleyici gözlerine de kulaklarına da inanamadı! Son sahne ise pek çok izleyicinin zihnindeki ışığı yaktı! Bunların hepsi, o yangın sırasında baygın yatan Yıldız’ın kabusu olabilir!

Yani 104. bölümde tüm 103. bölüm hikayesinin Yıldız’ın kafasındaki endişeler, kaygılar, kabuslar olduğu anlaşılacak gibi duruyor!

Ters köşenin alası! Eda Ece yaptığı paylaşımla, Yasak Elma'nın tüm sürprizini bozdu mu? 8

Çünkü 103. bölüm son sahnede Çağatay ve Yıldız’ın yangında yanyana yatarkenki halleri ekrana geldi. Cansu’nun aracıyla kaza yapıp Yıldız ile uçurumdan uçmasının ardından bu sahne ekrana geldi.

Daha da önemlisi Eda Ece, instagram sayfasından yaptığı paylaşımla bu durumun bir rüya olduğunu ortaya koymuş oldu! Eda Ece’nin, dizide Halit Can’ı oynayan minik oyuncu Kuzey Gezer’in fotoğrafını paylaşmasıyla birlikte durum da netlik kazandı!

Ece, 40 günlükken sete gelen ve kucağından indirmediği Kuzey’e geçtiğimiz hafta içinde diziden ayrıldığı için hiç veda paylaşımı yapmadı! 103. bölümde Halit Can’ın büyümüş halini görmüştü. Eğer dizi kaldığı yerden devam etseydi küçük Kuzey’in de dizideki işi bitmiş olacaktı!

Ancak Eda Ece’nin Kuzey’in fotoğrafına “Haftaya görüşürüz anneciğim” notunu düşmesi de 103. bölümdeki her şeyin bir kabustan ibaret olduğunu ortaya koydu!

Bakalım gerçekten öyle mi? İzleyip göreceğiz…

İşte Eda Ece’nin paylaşımı:

Ters köşenin alası! Eda Ece yaptığı paylaşımla, Yasak Elma'nın tüm sürprizini bozdu mu? 9

İşte 103. bölüm final sahnesi: