Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Funda Eryiğit, hakkındaki hamilelik haberlerine sosyal medyadan yanıt verdi!..

Oyuncu Funda Eryiğit, hakkındaki hamilelik haberlerine sosyal medyadan yanıt verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuğa Canım  Ailem dizisi ile adım atan ünlü oyuncu Funda Eryiğit, Son Yaz isimli Fox TV dizisinde canlandırdığı ‘Canan’ karakteri ile çok etkili bir çıkış yaptı. Geçen yıl mayıs ayında veda ettiği Son Yaz’ın ardından tiyatro ve film çalışmalarına ağırlık veren oyuncu, şimdilerde Timsah Ateşi oyunla sahnede hayranlarıyla buluşuyor.

Ayrıca geçtiğimiz aylarda Netflix’de yayınlanan Berkun Oya imzalı Cici adlı film ile hayranlarının karşısına çıkan Funda Eryiğit hakkında magazin basınında yer alan bir haber, oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ köşesinde; Funda Eryiği’in evlilik hazırlığı yaptığı  yönetmen sevgilisi Berkun Oya’dan hamile olduğu haberine yer verdi.

Oyuncu Funda Eryiğit, hakkındaki hamilelik haberlerine sosyal medyadan yanıt verdi!.. 7

Bu haberlerin ardından Funda Eryiğit’in instagram hesabından yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Sosyal medyada ayna karşısında bir pozunu yayınlayan oyuncu, “Haberler verilmek içindir” notunu düştüğü paylaşımıyla kafaları karıştırdı!..

Bu paylaşımla, Eryiğit’in haberleri doğrulup doğrulamadığı pek anlaşılamadı. Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; Funda Eryiğit ve Berkun Oya çifti iki yıllık ilişkilerini resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Evlenmek için gün sayan çiftin bebek bekleyip beklemediği ise merak konusu.