Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 72. bölüm analizi; Ömer vuruldu!

Teşkilat dizisi 72. bölüm analizi; Ömer vuruldu!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan ‘Teşkilat’ın dün akşam ekrana gelen yetmiş ikinci bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı çarpıcı gelişmeler yaşandı. Soluksuz geçen bölüm sosyal medyada da çokça konuşuldu.

Teşkilat tarafından bozguna uğrayan Siyah İnci öfkeden deliye dönerken Hartley bir sonraki hamlesine geçti. Siyah İnci’yi kontrol etmekte zorlanan Hartley, yeni görevi Francis’e verip Siyah İnci’nin sakinleşmesini beklemek istedi. Ancak gözünü intikam hırsı bürüyen Siyah İnci’nin durmaya niyeti yoktu.

Ekip vakit kaybetmeden ele geçirilen veriler üzerine Hartley’in Kuzey Irak’ta olan Türk üslerini hedef aldığı sonucuna ulaştı. Bölgeye gittiklerinde örgüt mensubu Bozan’ın Türkmen köylerindeki çocukları kaçırdığına şahit olan ekip hemen duruma müdahale etmek için harekete geçti.

Diğer yanda Korkut, Hartley hakkında Helen’in aklına girmeyi başardı. İlk görevlerinde başarılı olan Efkar ve Korkut, ekipten gizli bir şekilde Halit Başkan’ın talimatıyla Kuzey Irak’a gidip Bozan’ın yerini buldular. Başarılı geçen operasyonun sonunda çocuklar sağ salim bir şekilde ailelerine kavuştu.

Ömer sonunda geçmişe bir sünger çekip Zehra’ya kaldıkları yerden devam etmek için yıllar önce veremediği yüzüğü vermek istedi. Ancak onları uzaktan izleyen Siyah İnci, ikilinin bu mutlu anına gölge düşürdü. Zehra için kendini siper eden Ömer ise vuruldu.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her pazar TRT 1’de!