Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un Ego dizisi bu reytinglerle nasıl devam edecek?

Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un Ego dizisi bu reytinglerle nasıl devam edecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanmakta olan Erkeğe Güven Olmaz, yani EGO dizisinin reytinglerinde pek de iyi bir görüntü yok. 9. bölümü geride bırakan dizide Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin etkileyici uyumuna rağmen, izleyicilerin yeterince ilgi göstermediğini reytinglerden anlayabilirsiniz.

Ego dizisinde 9. bölüm reytingleri ortaya çıktı. 16 Nisan pazar akşamı yayınlanan dizinin yeni bölümü AB grubunda günü altıncı tamamladı. ABC1 grubunda sekizincilik elde eden dizi, tüm kişiler kategorisinde ise on birinci olabildi.

Tüm izleyici gruplarında da 2’li reyting oranları ile yoluna devam eden dizi, sadece AB grubunda en yüksek izleyiciyi toplayabiliyor. Ancak dizinin hikayesinin farklılığına rağmen izleyicilerin yeterince ilgi göstermemesi reyting düşüklüğünün nedeni olarak gösterilebilir.

Show TV’nin pazar akşamı 20. bölümü yayınlanan Güzel Günler dizisiyle elde ettiği reytingler bile Fox TV’den daha iyi. Oysa ki 6 bölüm sonra final yapacak olan Güzel Günler dizisi için bu kadar iyi performans sergilemesi beklenmiyordu. Ancak dizi iyi başladığı sezona bir miktar izleyici kaybıyla devam ediyor olsa bile, geniş bir hayran kitlesini peşinden sürüklüyor.

Güzel Günler dizisi 16 Nisan akşamı, tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde Ego dizisinden biraz daha iyi oranlar elde etti. Tüm kişilerde dokuzunculuk, ABC1’de ise altıncılık elde edilirken, AB grubunda ise dizi yedinci sırada.

Ego’nun AB’de çok küçük bir farkla öne geçmesine rağmen diğer kategorilerde rakibinden biraz daha geride.

Güzel Günler dizisi düşük gelen reytingleri ile ikinci sezonda devam edemeyecek. Peki Ego dizisi bu haliyle ekranda kalmayı başarabilecek mi?

Fox TV’nin bu reytinglerle bile diziyi yayında tutuyor olması, aslında şaşırtıcı bir karar. Zira kanal yetkilileri daha iyi oranlar elde eden dizileri de yayından kaldırmakta hiç tereddüt etmemişti.

Anlaşılan sezon sonuna yaklaşıldığı ve yerine farklı bir yapım konulsa daha iyi reytingler gelmeyeceği düşüncesi ile Ego dizisi sezon sonuna kadar ekranda kalabilecek. Tabii ki Ego dizisi hayranları ikinci sezonu görmek ister ama reytinglerin buna izin vermesi pek mümkün değil gibi gözüküyor.