Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 81. bölüm analizi; ekip dört koldan mücadeleye başladı!

Teşkilat dizisi 81. bölüm analizi; ekip dört koldan mücadeleye başladı!

tarafından ker_def

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dördüncü sezonunda da aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın önceki akşam yayınlanan seksen birinci bölümünde neler oldu? İşte detaylar: Mostar Köprüsünde Vasili’nin asılması, Şirket’in Balkanlardaki planlarına hız vermesine zemin hazırladı. Radikal milliyetçi grup olan Çetnikleri yeniden diriltmeye çalışan Şirket, Blagay tekkesini basarak dervişleri kaçırdı.

Ömer’in ortaya çıkmasını sağlamak için yapılan bu hamleye sessiz kalmayan Ömer de Bosna’ya doğru yola çıktı. Ömer, Derviş Baba’nın kaçırılmasını şahsi bir mesele olarak ele alınca ekibi arkasında bıraktı. Neslihan, Ömer’in durdurulması için ekibin seferber olmasını istedi. Ekiple birlikte düzenlenen operasyonda Derviş Baba kurtarıldı.

Bosna’da ise radikal milliyetçiler tarafından yapılan boykotlarda Türk bayrağına saldırılınca bir Sırp öldürüldü. Şirket eline geçen bu fırsatla Türkiye’yi uluslararası arenada zor duruma düşürmeye çalıştı. Neslihan ardı ardına yaptığı toplantılarla, Ömer’in liderliğindeki ekip ise elde ettiği bilgiyle operasyon için düğmeye bastı. Herkes dört bir koldan Balkanlarda yaratılmak istenen kaosun önüne geçmek için harekete geçti.

Büyük Balkan Dostluk gecesinde Milorad’ı ele geçirmek için ekip görevinin başına geçti. Beklenen isimler bir bir gelirken perde arkasındaki şüpheli isimlerden birinin yani Gökhan’ın yanında Neslihan ile gelmesi herkese büyük bir şok yaşattı.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.