Ana sayfa Sosyal Medya Ne Gemiler Yaktım dizisi Deniz Baysal ile Devrim Özkan’ın kariyerinde bambaşka bir proje olacak!

Ne Gemiler Yaktım dizisi Deniz Baysal ile Devrim Özkan’ın kariyerinde bambaşka bir proje olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem Deniz Baysal hem de Devrim Özkan son dönemin en dikkat çeken genç kadın oyuncuları arasında bulunuyor. Her iki isim de son dönemin en etkili projelerinde yer alarak kendilerine güçlü kariyerler inşa etmeyi sürdürüyor.

Teşkilat isimli dizideki 3 sezonluk büyük başarısının ardından Deniz Baysal, sezon sonunda projeden ayrıldığını duyurmuştu. Ünlü oyuncu fazla ara vermeden yine yoğun bir dizi temposunun içine girdi. Ne Gemiler Yaktım isimli Show TV’nin yeni dizi projesi için başrol kadın oyuncusu olarak Deniz Baysal’ın seçilmesinin önemli bir nedeni var.

Aksiyon dizileri olsun, dram işleri olsun veya farklı kadın karakterlerini canlandırma konusunda Deniz Baysal’ın güçlü bir oyunculuk başarısı olduğunu söylemek mümkün. Oyuncu dizinin hikayesinde Yasemin isimli karakter ile yer alacak.

Benzer şekilde Devrim Özkan da yine iki kadının hayatında yaşadıklarını ekrana taşıyacak olan Ne Gemiler Yaktım dizisinde kadın başrol olarak seçilmesi, başarısının bir sonucu…

Geçen sezon Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide hem dram hem komedi performansı noktasında Ertan Saban ile çok iyi bir ikili oluşturan Devrim Özkan, yeni sezonda bambaşka bir karakter ile hayranlarının karşısında olacak.

Deniz Baysal ve Devrim Özkan ikilisinin annelikten başka bir ortak noktaları bulunmayan iki kadın karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacağını ve birbirlerinden destek alarak hayatta kalma mücadelesi vereceklerini hatırlatalım.

Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi iki karakter yaratma ustasının da başrol erkek oyuncuları olarak yer alacağı yeni Show TV dizisinin önemli bir başarı kazanması mümkün gözüküyor.

Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat ile Macit Koper gibi etkili isimlerden oluşan kadrosu ile yeni dizi yakında Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak.