Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 90. bölüm analizi; Ömer büyük tehlike altında

Teşkilat dizisi 90. bölüm analizi; Ömer büyük tehlike altında

tarafından ker_def

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, önceki akşamki bölümünde yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın önceki akşam yayınlanan doksanıncı bölümünde neler oldu? İşte detaylar: Lodos’un sorgusu devam ederken Ömer paralı askerleri kimin gönderdiğini öğrenmenin peşine düştü.

Neslihan, annesinin ve diğer masum insanların katilinin sorgusunda görevi ile duyguları arasında zor bir süreç yaşadı. Cihangir ise Lodos konusunda Ömer tarafından sert bir şekilde uyarıldı. Neslihan yine en büyük desteği Ömer’den aldı.

Artık daha tehlikeli ve çok daha büyük bir planın peşinde olan Anton, Kuru Kanal projesi üzerinden Türkiye’ye zarar vermek için projenin sermayesiyle ilgili bankayı soydu. Ardından da Kuru Kanal projesinin Koreli genel koordinatörünün ölüm haberini tüm dünyaya yaydı.

Teşkilat, Türkiye’nin projenin arkasında olduğunu ve devam etme konusundaki kararlılığını göstermek için dört bi koldan harekete geçti. Ömer ve ekip hızla Beyrut’a giderken Neslihan da proje ile ilgili resmi görüşmeleri başlattı.

Beyrut’ta çıkan çatışmada Ömer, Anton’un adamları tarafından kaçırıldı. Bu sırada İstanbul’da olan Cihangir, kendi yöntemleriyle Lodos’un cezasını kesti.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de.