Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni yılın en büyük karakter sürprizlerinden birisini Nilperi Şahinkaya yapacak!

Yeni yılın en büyük karakter sürprizlerinden birisini Nilperi Şahinkaya yapacak!

tarafından ker_def

Senden Önce isimli yeni Kanal D dizisi için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması beklenen dizinin her hafta izleyenleri şaşırtmaya aday bir hikayesi bulunuyor.

Alp Navruz’un bugüne kadar canlandırmadığı çok farklı bir karakter ile ekranda olacağı Senden Önce dizisinde iki kadın başrol göreceğiz. Sinem Ünsal ile Nilperi Şahinkaya, dizide iki güçlü kadın karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak.

İki kadının arasında kalan zengin bir adamın hikayesi olarak görülse de Senden Önce dizisinin hikayesinin izleyicileri çok etkileyecek yönleri bulunuyor.

Nilperi Şahinkaya dizide Sahra isimli güçlü bir kadın karakterini canlandıracak. Oyuncu, çok sürprizli bir proje olduğunun altını çizerek, Senden Önce dizisi için şunları anlattı:

“Dizimiz zaten çok sürprizli. Hikayemiz de ilk bölümün sonlarında başlıyor. Sahra’da zaten çok sürprizli bir karakter. Çok manipülatif, çok karanlık, sert ve güçlü bir kadın.”

İki kadın arasında gizemli bir durumun olduğunu dizinin ilk fragmanında fark eden izleyiciler, Sahra karakterinin Merve’ye söylediği şu sözlere şaşırmıştı:

“Eğer kocanı baştan çıkarırsam benim dediğim olur. Eğer başaramazsam bir daha beni görmezsin. Var mısın?”

İşte bu söz sosyal medyada da çok konuşuldu. Nilperi Şahinkaya, bu sahneye dikkat çekerek, ” Şunu söyleyebilirim, o iki kadının arasında gizemli bir durum var ve hiçbir şey gözüktüğü gibi değil. Dediğim gibi çok sürprizli bir hikayemiz var” diyerek izleyenleri ters köşe yapacaklarını ifade etmiş oldu.