Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 96. bölümde Neslihan kaçırıldı!

Teşkilat dizisi 96. bölümde Neslihan kaçırıldı!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisinin 96. bölümünde Kambur ve Ömer karşı karşıya… Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın doksan altıncı bölümde neler yaşandı? İşte tüm detaylar: Ömer’in sorusuyla şok olan Neslihan, konuyu öğrenince Ömer’le aralarında yeniden sorun çıktı. Neslihan, gizli görev için uygun kişi olup olmadığını sorgularken Ömer, Neslihan’ı ikna ederek gerekli hazırlıklara başlandı. Pehlivan, Korkut ve Gizem ise girdikleri çatışmadan yara almadan çıktılar.

Ömer hislerinde yanılmadı ve komşusu gibi görünen kişilerin illegal faaliyet gösteren ajan olduklarını ortaya çıkardı. Diğer yanda ekip Kambur’un yerini tespit etmek için çalışmalarına devam etti. Ele geçirilen adreste ekibe tuzak kuran Kambur’un etrafındaki çember daralınca, Çetin’den yardım istedi.

İkili ortak düşmanları Ömer Atmaca’yı ortadan kaldırmak ve Şirket’in görevlerini yerine getirmek için birlikte hareket etse de Kambur’un Çetin’in evine kadar gelmesi tartışma yaşattı. Çetin, istediği direktörlük görevini elde edince derin bir nefes aldı.

Ekip, Kambur’un Çetin’in evinin yakınlarında olduğunu tespit etti. Ömer şüphelerinin üzerine giderek Çetin’in aracına arama yaptı. Kambur, Çetin’in gizlediği yerden çıkmayınca bu fırsatı kullandı ve Ömer’in üstüne gitmekten geri durmadı. Olanlara anlam veremeyen Neslihan Ömer’e tepki gösterse de gecenin sonunda Kambur tarafından kaçırılınca Ömer’in ne kadar haklı olduğunu gördü. Ömer, Neslihan’ın zarar görmemesi için ekibi seferber etti. Neslihan’ı bulan Ömer, Kambur’la burun buruna geldi.