Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisi için Hasan Atmaca’nın gidişi büyük bir kayıp!

Teşkilat dizisi için Hasan Atmaca’nın gidişi büyük bir kayıp!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ 26 Mart Pazar akşamı altmış dokuzuncu bölümüyle ekrana geliyor. Hasan Atmaca’nın kaybı herkesi derinden etkiledi… Dizinin hikayesinde yaşanan bu gelişme izleyiciler tarafından büyük bir kayıp olarak nitelendiriliyor. Hasan Atmaca karakterinde Gürkan Uygun’un performansı da etkileyici oldu.

Siyah İnci eski defterleri açmanın peşinde… Siyah İnci karakteri ile diziye bu hafta katılan isim ise Zeynep Tuğçe Bayat oldu. Oyuncunun performansı merakla bekleniyor. Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar: Hasan Atmaca’nın ölümü herkesin üzerine kasvetli kara bulut gibi çöker.

Geçmiş hesabını tamamen kapatan Hartley, yeni planlarına odaklanır fakat artık oyuna yeni biri dahil olmuştur. Siyah İnci, Ömer ve Zehra’nın arasına bir yıldırım gibi düşerek ikiliyi geçmişin eşiğine getirecektir.

Korkut’tan haberi alan Sacide büyük bir acı yaşar. Hasan Atmaca’nın ölümüne sebep olanlara hesap kesmeye ant içen Korkut, çıktığı yolda başına geleceklerden habersizdir. Ömer ve Zehra’nın radarına giren Siyah İnci ise geçmişin hesabını bugüne taşır. Değişen dengeler çok büyük kırılmalara yol açacaktır.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak.”

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle Pazar akşamı TRT 1’de…