Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin Figen’i Sitare Akbaş’ı çok heyecanlandıran yeni proje!

Sen Çal Kapımı dizisinin Figen’i Sitare Akbaş’ı çok heyecanlandıran yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sitare Akbaş, uzun yıllardır dizi ve sinema sektöründe önemli projelerde bulundu. Fatmagül’ün Suçu ne dizisindeki Özge karakterinin yanı sıra, Akasya Durağı dizisindeki Zeyno olarak da öne çıkaan oyuncu, Dila Hanım dizisinde de Yasemin karakterini canlandırmıştı.

2007 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, özellikle 2020 ile 2021 yılında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisindeki Figen karakteri ile yeniden popüler birisi haline geldi.

Figen karakterinin farklı halinin yanı sıra oyuncunun da bu karakteri içselleştirmesi kariyeri açısından bir anda çıkış yapmasına sebep oldu. Kırmızı Oda dizisinde Sare olarak da izlediğimiz oyuncu, şimdilerde yepyeni bir proje heyecanı yaşıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin Figen'i Sitare Akbaş'ı çok heyecanlandıran yeni proje! 7

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımın hayat hikayesinin anlatıldığı filmde rol alan Sitare Akbaş, heyecanını ortaya koydu.

Zübeyde Analar ve Oğullar isimli sinema filminin ilk fragmanı Ekim ayında yayınlanmıştı. 2023 yılı içinde vizyona girmesi amaçlanan film hakkında konuşan Sitare Akbaş şunları söyledi:

“Zübeyde Analar ve Oğullar filminde Makbule’yi oynayacağım. Benim de ön adım Makbule. Bu proje çok güzel bir proje. Açıkçası oynayacağım rol de beni çok heyecanlandırıyor. Böyle bir projenin içinde olmak da beni için gurur verici.”