Ana sayfa Dizi Haberleri Yabancı dizi hayranlarının yeni gözdesi EGO dizisi 6. bölümde bomba olaylar var!

Yabancı dizi hayranlarının yeni gözdesi EGO dizisi 6. bölümde bomba olaylar var!

tarafından ker_def

Pastel Film imzalı, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’u başrollerinde bir araya getiren iddialı dizi Ego’nun şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı.

Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesinin ilgisini çeken EGO dizisi, sosyal medyada her geçen hafta daha da çok güçleniyor.

Yabancı dizi hayranları iki başrol oyuncusunun çekiciliğinin yanı sıra dizinin hikayesinden de çok etkilendi. Sosyal medyada farklı dillerde yazılan, EGO dizisini öven çok sayıda yorum görmek mümkün.

İyi reytingler elde etmesiyle de dikkat çeken ve Pazar akşamlarının alternatif yapımlarından birisi haline gelen Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin yeni bölümünden detaylar da ortaya çıktı.

Yabancı dizi hayranlarının yeni gözdesi EGO dizisi 6. bölümde bomba olaylar var! 7

26 Mart Pazar akşamı yayınlanacak olan 6. yeni bölümde çok önemli gelişmeler yaşanacak. Peki neler olacak? İşte tüm detaylar:

Elif’in Tuncay’dan çocuk beklediğini öğrenen Erhan yıkılmıştır. Elif’e olan hırsıyla Sibel’e gider. Erhan’ın niyetini anlayan Sibel ona hiç beklemediği bir cevap verir.

Erhan, öfke ve hayal kırıklığıyla çıktığı anlaşmalı evlilik yolunda, gerçek duygularıyla yüzleşir.

Sibel, Erhan’la Elif’in arasının iyice açılmasından memnundur. Elif’i düğününe davet ederken, başına geleceklerden habersizdir.