Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisi sosyal medyayı da reytingleri de fena salladı!

Teşkilat dizisi sosyal medyayı da reytingleri de fena salladı!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan Pazar günlerinin lideri olan Teşkilat dizisi, dün akşam (11 Nisan Pazar) yayınlanan altıncı bölümüyle de adını zirveye yazdırdı. Teşkilat tüm kategorilerde iki haneli oranlar elde etmeye devam ederken, dün akşam özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde bu sezonun en iyi reytinglerinden birisini elde etti. Dizi tüm kategorilerde de zirvede yer alırken, Pazar akşamları için rakipsiz olduğunu da bir kez daha gösterdi.

‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu. Serdar’ın Kararı Ceren’in Hayatını Kurtardı… Serdar’ın kimliğini açıklaması ve Ceren’e evlenme teklif etmesi karargahta Serdar’ı izleyen ekibe büyük şok yaşattı. Bu sırada Ceren’i vurmak üzere olan tetikçiye gelen sürpriz telefonla suikast planı iptal oldu.

Sığınakta bir araya gelen ekip, her ne olursa olsun Hulki’yi geride bırakmamaya and içti ve onu kurtarmak için çalışmaya başladı. Fadi de elindeki kozu kullanmak için hemen harekete geçti ve ekibe ulaştı! Zehra’yla konuşan Fadi, Hulki’ye karşılık Leyal’i takas etmeyi önerdi. Fadi değiş tokuşun Kuzey Irak’ta yapılması şartını koştu. Pınar ve Hakkı gazeteci kimliği ile Kuzey Irak’a giderek gerekli araştırmaları yapmaya koyuldu. Fadi de takas öncesinde bölgeye gidip terör unsurları ile buluştu ve onların desteğini aldı.

Ceren, telefonuna gelen şifreli mesajdaki adrese giderek Şef’le buluştu ve onun sayesinde nasıl ölümden döndüğünü öğrendi. Ceren, kendisini yetiştiren ve babası gibi gördüğü Şef’in yönlendirmesiyle Serdar konusunda sonuna kadar gitmeye karar verdi.

Serdar ve Zehra, Leyal’le birlikte belirlenen araziye gitti. Takas sırasında anlaşmayı bozan Fadi, Hulki’yi bacağından vurdu. Teröristlerin bombalı düzenekle kurduğu tuzaktan kurtulmayı başaran Serdar, Zehra ve Hulki, geceyi arazide geçirdi. Durumu gittikçe kötüleşen Hulki’ye, Serdar müdahale etti. Pınar ve Hakkı ise arkadaşlarını bulabilmek için teröristlerle işbirliği içinde olduğunu tespit ettikleri gazetecinin peşinde düştü.

Fadi Siha’ların Güvenliğini Aştı! Ekip Teröristlere Esir Düştü..

Mete, Uzay’a dergi saldırısı ve Fadi ile ilgili gerçekleri gözler önüne seren videoyu dolaşıma sokmasını söyledi. Videoyu izleyip planlarının suya düştüğünü gören Fadi ise SİHA’ların güvenlik protokollerinin çözülmesi ile asıl amacına ulaşmış oldu!

Serdar ve Zehra, saklandıkları mağaranın diğer ucunun teröristlerin karargahı olduğunu fark edince büyük şok yaşadı. Teröristlerin konuşmalarını dinleyerek planlanan karakol saldırısından haberdar olan Serdar, ele geçirdiği telefonla Mete Bey’e ulaşmayı başardı. Mete Bey, plana uygun olarak teröristleri izleyen SİHA’nın düşürülmesi talimatını verdi. Serdar, Zehra ve Hulki ise kaçmaya çalışırken yakalandı.

Elde ettiği istihbaratı test etmek isteyen Fadi, örgüt temsilcileriyle birlikte kendilerini izleyen bir SİHA’yı düşürdü. Operasyonda başarılı olduğunu düşünerek büyük sevinç yaşayan Fadi, şartların hazır olduğunu düşünerek büyük karakol saldırısı için de örgüte talimat verdi.

Yeni Bölüm Merakla Bekleniyor…

Başarılı prodüksiyonu, zengin oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile ekranlarda fark yaratan Teşkilat’ın 18 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 7. Bölümü heyecanla bekleniyor.