Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi üçüncü sezonda çok değişti, işte yeni hikaye ve işte yeni dönemin şifreleri!

Teşkilat dizisi üçüncü sezonda çok değişti, işte yeni hikaye ve işte yeni dönemin şifreleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında iki sezondur devam eden Teşkilat dizisi, geçen sezon Yargı’nın müthiş çıkışı ile ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Uzun süre reytinglerin birincisi olan Teşkilat dizisi, Kanal D’de yayınlanan Yargı’nın gerisinde kaldıktan sonra bir türlü eski konumuna yükselememişti. Ancak üçüncü sezonda her şey farklı olacak.

Deniz Baysal dışında Teşkilat dizisinin başrolündeki tüm oyuncular ayrıldı. En son Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un da diziye vedası ile birlikte yeni sezon için karamsarlık içindeki Teşkilat dizisi hayranlarını yeniden mutlu eden haberler üst üste geldi. Diziye katılan yeni oyuncular, hikayenin bambaşka bir şekilde kurgulanması, çekim yerinin Ankara yerine İstanbul’a kaydırılması ve son olarak da başrol erkek oyuncusu olarak Murat Yıldırım ile anlaşılması dizinin yeni sezonda bomba gibi ekrana döneceğinin işaretleri oldu.

Teşkilat dizisi üçüncü sezonda çok değişti, işte yeni hikaye ve işte yeni dönemin şifreleri! 104

Deniz Baysal ile Murat Yıldırım ikilisinin birlikte pozlarının da basına servis edilmesi ve TRT’den yapılan resmi açıklamada Murat Yıldırım ile anlaşmanın sağlandığının duyurulması bu heyecanı iyice artırdı. Peki yeni sezonda nasıl bir hikaye izleyicileri bekliyor? İşte bu konuda da önemli detaylar ortaya çıktı.

Öncelikle Murat Yıldırım’ın diziye Ömer Atmaca isimli karakter ile katılacağını hatırlatalım. Ömer’in gizemli bir hikayesi var ve Serdar’ın ölümünden sonra da Zehra için yeni bir dönem başlayacak. Teşkilat dizisinin ikinci sezon finalinde Serdar karakteri ölüyor ve üçüncü sezonda Ömer karakteri ile yepyeni bir dönem başlıyor.

Zehra’nın Serdar’ın ardından yaşadığı zorlu süreçte yanındaki isim ise Ömer olacak. Fakat Ömer’in gizemli bir hikayesi var ve bu durum dizinin en merak uyandıran unsuru olarak öne çıkartılacak.

Teşkilat dizisi üçüncü sezonda çok değişti, işte yeni hikaye ve işte yeni dönemin şifreleri! 105

Yine aksiyon dolu sahnelerin bol olacağı bir sezon izleyicileri bekliyor. Adrenalinin dozunun iyice artırılacağı sahneler için Murat Yıldırım da çok iyi bir tercih oldu. Oyuncu hem 2 sezon süren Ramo hem de Aziz dizilerinde yine aksiyonun içindeydi. Bu nedenle de Murat Yıldırım’ın aksiyon dolu sahnelerde zorlanması beklenmiyor.

Teşkilat dizisi 48. bölümde Serdar ölürken, Zehra’ya olan aşkını itiraf etmişti. Zehra da aynı şekilde karşılık vermiş ve gözyaşı dökmüştü.

İkinci sezon finalinde yaşananların ardından kendisini zorlu ve dayanılmaz bir sürecin içinde bulan Zehra’nın neler yapacağı da üçüncü sezonun en önemli meselesi olacak.

Ekibe yeni dahil olan Ömer ise, babasının erken yaşta kendilerini terk etmesi ile ailesinin yükünü sırtlayan birisi olacak.

Teşkilat dizisi üçüncü sezonda çok değişti, işte yeni hikaye ve işte yeni dönemin şifreleri! 106

Zorluklarla geçen yılların ardından azmi ve üstün yeteneği sayesinde Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı bir mensubu olan Ömer, kritik operasyonlarda yer alan bir ajan olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ömer, kritik bir operasyonun dönüşünde yaşadığı acı olayın etkisiyle sarsılacak ve bu olayın sorumlularını ararken kendi hayatıyla ilgili bilmediği gerçeklerle yüzleşecektir.

Ömer ekibe dahil olarak en büyük gündem olan ‘terör devleti’ne karşı amansız mücadele olacak.. Diğer yanda ise Ömer’in Zehra’yla geçmiş hesapları açılacak ve ortalık karışacaktır…

Teşkilat’, yeni sezonda sürprizleriyle izleyiciyi bir hayli şaşırtacak.