Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi üçüncü sezonda Murat Yıldırım odak noktasında ama Deniz Baysal daha çok şaşırtacak!

Teşkilat dizisi üçüncü sezonda Murat Yıldırım odak noktasında ama Deniz Baysal daha çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinde ilk iki sezonda çok başarılı işler yapan Deniz Baysal, canlandırdığı Zehra karakteri ile oyunculuk performansını da çok iyi bir seviyeye çıkarttı. Aksiyon dolu dizide birçok önemli karakter ayrılırken, Zehra’nın üçüncü sezonun kilit isimlerinden birisi olması Deniz Baysal’a da kariyer çıkışında büyük fayda sağladı.

Çağlar Ertuğrul ile iki sezon süren başarılı partnerlik süreci bitti ama 2 Ekim Pazar gününden itibaren başlayacak üçüncü sezonda bu sefer de Murat Yıldırım ile partnerlik dönemi başladı. Deniz Baysal’ın en başından bu yana dizinin ana karakteri olması ve izleyicilerden de büyük destek görmesi, Teşkilat’ın başarısında da önemli bir faktör oldu.

Teşkilat dizisi üçüncü sezonda Murat Yıldırım odak noktasında ama Deniz Baysal daha çok şaşırtacak! 8

Teşkilat dizisi yeni dönemde bambaşka bir hikaye ve çok farklı oyuncularla da herkesi şaşırtmaya geliyor. Ancak dizide kimsenin şaşırmayacağı şey ise, aksiyon başarısıyla Deniz Baysal’ın oyunculuk resitali olacak. Murat Yıldırım, Ömer karakteri ile hikayeye dahil olurken, Zehra ile Ömer arasında geçmişte yaşananlar da diziye ayrı bir renk katacak.

Deniz Baysal’ın canlandırdığı Zehra’nın, dizinin değişen yeni döneminde nereye savrulacağı da çok merak ediliyor. ‘Zehra’ karakterinin yeni sezonda nelerle karşı karşıya kalacağı da hikayenin nasıl gelişeceğini anlatacak.

Zehra için artık çok zorlu bir sınav başlayacak. Kendi eliyle ekip arkadaşlarını ölüme göndermek zorunda kalan Zehra, bu travmayı kolayca atlatamaz ve görevden istifasını verir. Zehra için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kabuslar peşini bırakmayacak. Kendisini bu tahammül edilemez girdaptan çıkarmak için çözüm yolu arayan Zehra, gizemli bir kişiyle karşılaşmasının ardından ne yapması gerektiğinin farkına varacak. Zehra’nın zorlu sınavında en büyük destekçisi yine Teşkilat olacaktır.

Teşkilat dizisi üçüncü sezonda Murat Yıldırım odak noktasında ama Deniz Baysal daha çok şaşırtacak! 9

Dizide Zehra ile Ömer arasında geçmişte neler olduğu konusu da Teşkilat dizisi hayranlarının en çok merak ettiği konulardan birisi oldu. Artık Ankara’daki çekim süreci geride kaldı ve ekip yoluna İstanbul’daki mekanlarda devam edecek. Böylelikle Ankara’nın kış aylarındaki çok soğuk ikliminden uzaklaşan dizi ekibi, İstanbul’da daha rahat hava koşulları altında çalışabilecek.

Yeni sezonda Teşkilat dizisindeki büyük değişimlerin, diziye kaybettiği izleyicilerini geri kazanma fırsatı da sunacak gibi gözüküyor. Özellikle Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisini izlemek isteyen, yeni hikayeyi merak eden birçok kişi yeniden Teşkilat dizisi için TRT1 ekranına dönecek gibi gözüküyor.

‘Teşkilat’, 2 Ekim Pazar saat 20.00’de TRT 1’de başlıyor ve üçüncü sezon hikayesi şimdiden merakları süslüyor.