Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi yine birincilik aldı ama eleştiriler durmadı! Yargı dizisinde de düşüş var!

Teşkilat dizisi yine birincilik aldı ama eleştiriler durmadı! Yargı dizisinde de düşüş var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanıyor ve Deniz Baysal ile de Çağlar Ertuğrul başrolde yer alıyor. Dizinin hayranları bir süredir senaryoya yönelik eleştirilerde bulunuyordu. Bu eleştirilerin reytinglere yansıması da kötü oldu.

İlk sezonda çift haneli reytinglerden düşmeyen Teşkilat, ikinci sezona da yine aynı başarıyı tekrarlayarak devam etti. Ancak son haftalarda yaşanan ciddi reyting düşüşü bir türlü geriye çevrilemiyor.

Hem Yargı dizisinin güçlü duruşuna hem Survivor yarışmasının başlamasına hem de hikayeye yönelik izleyicilerin tepkisi, bu reyting düşüşünün nedeni olarak gösteriliyor. Bu üç faktör de çift haneli reytinglerde geriye doğru hızlı bir düşüş olarak Teşkilat’a yansıdı.

Dizinin 33. bölümü yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde birincilik elde eden dizi, bir kez daha zirveye çıktı.AB’de günü ikinci bitiren ve ABC1’de ise üçüncülük elde eden yapım, neden bu kadar çok eleştiri alıyor?

Teşkilat dizisi yine birincilik aldı ama eleştiriler durmadı! Yargı dizisinde de düşüş var! 8

Teşkilat izleyicisi bir dizi hayranı şu yorumda bulundu: “Senaryo çok kötü sapmış, herkes de bunun farkında.”

Kimi dizi hayranları Ceren karakterinden rahatsızlığa dikkat çekiyor, kimisi eski heyecanın kalmadığını ifade ediyor. Ancak Teşkilat dizisi tüm bu eleştirilere rağmen yine de sezonun iyi performans gösteren yapımlarından birisi olmayı başarıyor.

Peki Yargı dizisinde durum ne?

Teşkilat dizisi yine birincilik aldı ama eleştiriler durmadı! Yargı dizisinde de düşüş var! 9

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisi ise tüm kişiler kategorisinde günü üçüncü sırada tamamladı.

AB ve ABC1 kategorilerinde dizinin çift haneli reytinglerde geriye düştüğünü görüyoruz. Artık çift haneli oranlar gelmiyor ama her iki kategoride de birincilik yine Kanal D dizisinin oldu.

Yargı hikayesi ve başarılı oyunculuk performansı ile hayranlarını ekran başına toplamaya devam ediyor.

Sema Ergenekon’un senaryoda yaptığı olayların bilmeceye çevrilmesi hali izleyicinin hikayeden kopmamasını sağlıyor.