Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde ayladır beklenen aşk adımı, reytingler düşünce atıldı!

Teşkilat dizisinde ayladır beklenen aşk adımı, reytingler düşünce atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat isimli TRT1 dizisinde başrolde bir araya gelen Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul, hayranlarını ikinci kez çok mutlu etti. İlkinde Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Hazan ile Yağız karakterleri olarak ekranda yer alan ikili, yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

2021 yılında TRT1’in en çok izlenen kanal olmasında Teşkilat dizisinin de muhteşem çıkışı önemli bir etki yaptı. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal uyumu ve yüksek enerjisi de reytinglerin iyi gelmesinin nedenlerinden birisiydi. Dizi ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor ama reytinglerindeki düşüş de can sıkıcı olmaya başladı.

Daha önce tüm kategorilerde birincilik almak bir yana, çift haneli reytingler elde eden dizi artık bu kadar güçlü değil… çift haneli oranları bir süredir elde edemeyen Teşkilat, rakibi Yargı’nın da AB ve ABC1 gruplarında gerisinde kaldı.

Teşkilat dizisinde ayladır beklenen aşk adımı, reytingler düşünce atıldı! 8

Tüm kişilerde hala birincilik elde eden dizinin hikayesinde aylardır izleyiciler Zehra ile Serdar karakterlerinin aşkını bekliyordu. Ancak bu aşk adımı 31. bölümü kadar gelmedi. Çünkü senaristler bunu uzatarak izleyici ilgisini sürdürmeyi planlamıştı.

Reytingler düşünce de Zehra ile Serdar arasında aşkın alevlenmesi yoluyla yeniden izleyicilerin ilgisinin yükseltilmesi adımı atıldı. 31. bölümü 23 Ocak Pazar günü yayınlanan dizide Serdar, Zehra’yı sevdiğini ilk kez itiraf etti.

Zehra ile Serdar’ın duygusal sahnesini izleyenler aylardır bekledikleri bu anı görmekten çok memnun. İki ajanın aşk yaşamasını isteyen dizi hayranları, Zehra’nın duydukları karşısında şaşırmasına da anlam veremedi.

Teşkilat dizisinde ayladır beklenen aşk adımı, reytingler düşünce atıldı! 9

Zehra bilmiyormuş gibi davranıyor ve bu durum da Serdar’ın canını fazlasıyla sıkıyor.

“Zehra sahan aşığım” diyerek itirafta bulunan Serdar, “Bunu bize yapma lütfen” yanıtını aldı.

Senaristler hala ikili arasında ateşli bir aşk düşünmüyor olacak ki, Zehra karakteri “Biz sadece arkadaşız hem de iş arkadaşıyız” diyerek aşktan uzak durmaya çalışıyor.

İki oyuncunun hayranları yakın zamanda bir aşk bekliyor. Bakalım ilerleyen bölümlerde ikili arasında neler olacak. İşte Teşkilat dizisindeki o aşk itirafı: