Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde Ömer’den Neslihan’a evlilik teklifi!

Teşkilat dizisinde Ömer’den Neslihan’a evlilik teklifi!

tarafından ker_def

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin gözdesi olan Teşkilat, önceki akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan doksan beşinci bölümünde neler yaşandı? İşte tüm detaylar:  Kambur, Ömer’i sevdikleriyle tehdit etmekten büyük bir keyif alırken Ömer’in ise sabrı giderek tükenmeye başladı. Kambur’un ele geçirilmesi için ekip seferber oldu.

Herkes büyük bir titizlikle iz peşine düşerken Korkut’un aracında bulduğu vericiyle yeni bir operasyonun hazırlığına başlandı. Kambur, hizmet ettiği yabancı istihbarat servisine İstanbul’da kaos yaratıp Ömer’i öldürüp istedikleri başarıyı elde edeceğini söyledi. Ömer, Korkut’a Sena’nın teknik takibe takıldığını söyledi.

Gerçekleri Sena’dan duymak için ona bir fırsat veren Korkut, beklediği cevabı alamayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Ömer ve Neslihan ipucu peşindeyken Ömer, yeni hamlesini devreye sokmak için Neslihan’a evlenme teklifi etti. Herkesten gizli kendi operasyonunu yürüten Çetin, Neslihan’ı yalanlarına inandırmayı başardı. Kambur’u Ömer’in peşine takmaktan vazgeçmedi.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.