Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde yeni sezonun yükünü Murat Yıldırım sırtlayacak!

Teşkilat dizisinde yeni sezonun yükünü Murat Yıldırım sırtlayacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, geçen sezon erkek başrol olarak katıldığı Teşkilat dizisine yeni bir hava katmış ve 3. sezonda da projenin başarılı şekilde ilerlemesini sağlayan kişi olmuştu.

İkinci sezon sonunda Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılmasından sonra projeye Murat Yıldırım’ın gelişi, milyonlarca izleyiciyi yeniden ekrana çekmişti.

Üçüncü sezon sonunda da bu sefer kadın başrol değişti. Deniz Baysal diziden ayrılırken, Murat Yıldırım’ın partneri de Aybüke Pusat olarak belirlendi.

Yeni sezonda pazar akşamları yine birincilikler elde etmek için mücadele edecek olan Teşkilat dizisine Cengiz Bozkurt gibi çok önemli bir oyuncu daha katıldı.

Dizinin bazı karakterleri yeni dönemde olmayacak, bazı yeni karakterler ise hikayeye renk katacak.

TRT 1’de yayınlanan, reyting rekorları kıran ‘Teşkilat’ dördüncü sezon çekimlerine de başladı.

‘Ömer’ karakteriyle geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, yeni sezonda hikayeyi sırtlayacak isim olarak öne çıkıyor.

Yeni karakterleri ile izleyicileri fazlasıyla şaşırtması beklenen dizinin hikayesinde aksiyon da hiç bitmeyecek.

Teşkilat dizisinde yeni sezonun yükünü Murat Yıldırım sırtlayacak! 7

İmaj değiştiren Murat Yıldırım da bu sezona çok iddialı hazırlanıyor. Teşkilat dizi projesinin 4. yeni sezonunda Murat Yıldırım farkını daha net hissedeceksiniz.

Ömer karakteriyle geçtiğimiz yıl Teşkilat’ın mihenk taşı haline gelen Murat Yıldırım yeni sezon çekimleri için setteki yerini aldı. Teşkilat’ın dördüncü sezonu için imaj değişikliğine giden Yıldırım, saçlarını üç numara yapıp kamera karşısına geçti.

Sezon finalinde yaşananların ardından duygusal olarak yıpranan Ömer, kendini yeni bir çıkmazın içinde bulacak. Bir yandan gerçekleri kabullenmek istemeyen Ömer diğer yandan Teşkilat’taki yeni görevlerini yerine getirmek için canla başla mücadele edecek.

“Teşkilat” heyecan dolu dördüncü sezonuyla yakında TRT 1’de ekrana gelecek.