Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özberk’i dokunaklı senaryo setlere dönmeye ikna etti!

Özge Özberk’i dokunaklı senaryo setlere dönmeye ikna etti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Özge Özberk, yeni sezon için yeniden dizi setlerinde yer almaya başladı. Dilek Taşı isimli perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan projede izlemekte olduğumuz oyuncu, ekrana geri dönüşü ile hayranlarını memnun etti.

Rüçhan Rona isimli karakteri canlandıran Özge Özberk, iddialı ve yeni bölümleri merakla beklenen bir projede olmaktan memnun. Oyuncu Can Sinan’ın yazdığı senaryodan çok etkilendiğini de şu sözlerle anlattı:

“Uzun zamandır bu kadar dokunaklı bir senaryo okumamıştım. Can Sinan, 1980’lerde geçen ve benim de o dönemi daha önce başka bir projede tecrübe ettiğim bu işte; o dönemin en derininde, en hassas, en dokunaklı, en can alıcı yerinden muhteşem bir hikaye yakalamış. Bize de sadece kalbimizi koymak kaldı. Kendi karakterim adına konuşursam; Rüçhan çok farklı. Uzun zamandır bu kadar zor bir karakterle karşılaşmamıştım. Bu yüzden de oyunculuk adına benim için bir şölen haline geldi ve oldukça heyecanlıyım.”

Çok zor bir karakter canlandırdığından bahseden Özge Özberk, yeteneklerini geliştirme fırsatı verdiği için Dilek Taşı projesinin kendisi için farklı bir iş olduğunu da düşünüyor.

Özge Özberk, izleyicilerden gelen tepkilerden de memnun ve duygularını şu sözlerle ifade etti:

“İzleyiciler geçmiş zamanlara da baktığımızda, dönem işlerine ayrı bir heyecanla yaklaşıyor. Dönem işi olduğu zaman sanki bir adım önde başlıyormuşsunuz hissi geliyor. Çünkü farklı bir beklenti doğuyor. Bunun sebebi o dönemin dokusunu hissini yaşayan insanlarda oluşturduğu geçmişe dönük özlem. Bu projede de olduğu gibi kritik bir dönemin bu kadar güzel bir hikaye ile harmanlanması insanlardan oldukça güzel ve olumlu eleştiriler almamıza sebep oldu. Bunda sevgili yönetmenimiz Altan Dönmez’in de o dönemi her yönüyle yansıtmadaki başarısı büyük rol oynamaktadır.”