Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde yeni slogan; intikam!

Teşkilat dizisinde yeni slogan; intikam!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisinde Mete Başkan’ın intikamı alınacak… Serdar, geçmişin derin kapılarını aralayacak… Dizinin 41. yeni bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Mesut Akusta’nın ayrıldığı ve Ezgi Eyüboğlu’nun da yakında ayrılmasının beklendiği dizinin yeni bölümünü 3 Nisan Pazar akşamı izleyebilirsiniz.

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin ilgi odağı olan ‘Teşkilat’, 3 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak kırk birinci bölümüyle TRT 1’de ekrana geliyor. Yeni bölümü merakla beklenen ‘Teşkilat’, sıra dışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam ediyor. ‘Teşkilat’ta bu hafta neler olacak? İşte tüm detaylar:

Mete Başkan’a düzenlenen suikastte parmağı olan Yıldırım dışındaki herkes cezasını bulmuştur. Yıldırım ise ortada yoktur. Onu saklandığı delikten çıkarmanın tek yolu bağlantılı olduğu kişileri avlamaktan geçmektedir. Ekip, Yıldırım’ın finansçısı ve sağ kolu olarak bilinen adamını ele geçirmek için harekete geçer.

Teşkilat dizisinde yeni slogan; intikam! 7

Alınan istihbarat sonucu bir ipucu yakalayan ekibimiz büyük bir operasyon hazırlığına girer. Yüksek güvenlik önlemleri ile korunan, girmenin neredeyse imkansız olduğu yeni bir hedefleri vardır. Bu hedeften çıkan sonuç Serdar’ı geçmişin derin sularına atar. Hayatıyla ilgili öğreneceği yeni gerçekler tüm bildiklerini alt üst edecektir. Serdar ve ekip için işler şimdi tamamen değişmiştir!

‘Teşkilat’ yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…