Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Usta oyuncu Zafer Algöz, Youtube videolarıyla izleyicileri kahkahaya boğuyor

Usta oyuncu Zafer Algöz, Youtube videolarıyla izleyicileri kahkahaya boğuyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / 30 Ağustos 1965 doğumlu usta aktör Zafer Algöz, hem dizileri hem sinema filmleri hem de tiyatro çalışmalarıyla bilinen bir isim olmasının yanında Youtube’da yaptığı programlarla izleyicileri gülmekten kırıp geçiriyor.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Üç Kuruş’ta Nezih karakteriyle yer alan Zafer Algöz, heyecan ve aksiyon dolu bir sahne sonrasında Kartal tarafından öldürülmüş ve usta oyuncu diziden ayrılmıştı. 2000’li yılların başından itibaren dizilerde de birçok projede yer alan Algöz, Kurtlar Vadisi Pusu ve Behzat Ç dizisinin yanı sıra, Beni Böyle Sev isimli dizide dikkatleri çekmişti.

Türk tiyatro ve sinemasının önemli isimlerinden olan Zafer Algöz, pandemiyle birlikte son dönemde Youtube’ta yaptığı programlarla hem herkesi kahkahaya boğuyor hem de milyonlar tarafından izleniyor.

“Zafer Algöz Anlatıyor” ismiyle Kafa Dergisi’nin Youtube kanalında yakın dostlarından Türkiye’ye mal olmuş büyük ustalara ve Yeşilçam’ın efsanevi isimleriyle olan anılarını programında etkileyici bir üslupla anlatıyor. “Denbaba şarkısının bilinmeyen hikayesi”, “Fatma Girikli Tokat Sahnesi”, “Süleyman Seba ve Beşiktaşlı Olmak” videoları Zafer Algöz’ün en çok izlenen videoları arasında yer alıyor.

Zafer Algöz - Kafa TV

Tarzı, üslubu ve tiyatral yeteneğiyle beğenilerek izlenen Zafer Algöz, ayrıca ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ağabeyi Can Yılmaz ile birlikte “Buradan Olan Burada Kalır” Youtube kanalında her hafta farklı konuları masaya yatırıyor, ünlü konuklar ağırlıyorlar. Astrolojiden yemek tariflerine, zenginliğin sırrından komedi filmlerine kadar farklı konulara değiniyorlar.