Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinden ayrılan Çağlar Ertuğrul, bakın hangi yeni diziye destek oldu!

Teşkilat dizisinden ayrılan Çağlar Ertuğrul, bakın hangi yeni diziye destek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senarist Hakan Bonomo’nun özgün hikayesi olan Aile isimli yeni Show TV dizisi, ilk bölümü ile 7 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Serenay Sarıkaya’nın tam 8 yıl aradan sonra televizyon dizilerine geri dönüşünü temsil eden Aile dizisi, aynı zamanda Kıvanç Tatlıtuğ’un da 5 yıl aradan sonra yeniden televizyon izleyicisi ile buluşmasını sağladı.

Aile dizisi iki başrol oyuncusunun yeniden setlerde yer alması nedeniyle hayranları tarafından heyecanla beklenen bir proje oldu. Hem Serenay Sarıkaya hem de Kıvanç Tatlıtuğ hayranları dizi nedeniyle sosyal medyada uzun süredir güçlü bir etkileşim dalgası oluşturmuştu.

Çağlar Ertuğrul'dan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın dizisine şaşırtan destek! 16

Hakan Bonomo gibi daha önce de etkili dizi hikayeleri yazan bir senaristin elinde Aile isimli projenin 2023 yılının etkili işlerinden birisi olması bekleniyor.

Dizinin yayınlanmasının ardından oyuncu Çağlar Ertuğrul’un da destek paylaşımı yapması dikkatlerden kaçmadı. En son Teşkilat dizisinde başrolde yer alan ve Haziran ayında hikayeye veda eden Çağlar Ertuğrul, senarist Hakan Bonomo’yu da işaret ederek, şu paylaşımda bulundu:

“Kordon ve Altınyunus sahnelerindeki resimler inanılmaz iyi olmuş keşke İzmir’de daha çok dizi/film çekilse, bu arada tebrikler @HakanBonomo reytinginiz bol olsun.”

Çağlar Ertuğrul’un bu sürpriz desteği ve İzmir’in güzelliklerine de değinmesi sosyal medyada hayranlarından da destek bulmasını sağladı.

“Seni görmeyi özledik” diyen hayranları, yeni projesi olup olmadığını sorguluyor.

Çağlar Ertuğrul'dan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın dizisine şaşırtan destek! 17