Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinden sonra Ezgi Şenler yeni dizisiyle hayranlarını çok şaşırtacak!

Teşkilat dizisinden sonra Ezgi Şenler yeni dizisiyle hayranlarını çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ezgi Şenler, 2016 yılında Bodrum Masalı dizisinde bu yana setlerde önemli deneyimler yaşadı. Nefes Nefese ve Canevim gibi dizilerde tecrübe biriktiren oyuncu, Çatı Katı Aşk dizisiyle ise 2020 yılında ilk başrolünü elde etmişti. Bu projede çok eleştirilen ve erken veda etmek zorunda kalan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Teşkilat isimli diziyle gerçekleştirdi.

TRT1 ekranlarında ajanların kahramanlık mücadelesi olarak ortaya çıkan Teşkilat dizisinde 3. sezon bitiyor. Ancak Ezgi Şenler ilk iki sezonda projenin başrollerinde yer aldı. Pınar karakterini canlandıran oyuncu dikkat çeken bir performans ortaya koydu ve Çatı Katı Aşk dizisindeki performansıyla kendisini eleştirenlere de en iyi yanıtı vermiş oldu.

Ezgi Şenler’in Teşkilat dizisinin ardından 1 yıl süren yeni televizyon dizisi suskunluğu da sona eriyor. Oyuncu, çekimlerine başlanan ve etkili bir yaz dizisi olması beklenen Üvey Anne ile yakında atv ekranına dönüş yapacak.

Teşkilat dizisinden sonra Ezgi Şenler yeni dizisiyle hayranlarını çok şaşırtacak! 8

Bekle Beni Sevgilim ve Serçenin Gözyaşları gibi iki farklı sinema filmiyle de adından söz ettiren Ezgi Şenler, yeni dizi projesiyle hayranlarını çok memnun etti.

Sosyal medya ortamında paylaşımlarda bulunan Şenler’in hayranları, Üvey Anne dizisini ve rolünü çok merak ettiklerini belirten çok sayıda paylaşım yapıyor. Bu arada diziden ilk görüntüler de sosyal medya ortamında paylaşılmaya başlandı.

Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerinde yer aldığı Üvey Anne dizisindeki ilk pozlarını da paylaşan oyuncu yeni bir heyecan yaşıyor.

Teşkilat dizisinde iki sezon çok başarılı işler çıkartan, aksiyonun tam göbeğinde bulunan oyuncu, bu sefer de dram konulu ama farklı duyguları da izleyicilere aktaracak olan Üvey Anne dizisiyle kariyerinde önemli bir adım daha atacak.

Teşkilat dizisinden sonra Ezgi Şenler yeni dizisiyle hayranlarını çok şaşırtacak! 9