Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi öyle bir sezon finali yapacak ki, izleyici yaz arasını nasıl bekleyeceğini şaşıracak!

Kızılcık Şerbeti dizisi öyle bir sezon finali yapacak ki, izleyici yaz arasını nasıl bekleyeceğini şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, çok başarılı bir sezon geçiriyor. Sezonun sonuna doğru da dizinin ekibi yorgunluklarını bir arada yemek yiyerek ve eğlenerek üzerlerinden attı.

Sezon finalinde ne olacağını izleyiciler çok merak ederken, Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç’un sözleri de dikkat çekiciydi. Hikaye öyle bir yerde bitecek ki, izleyici yaz arasını beklerken çok sabırsızlanacak.

Ceren Karakoç, bu dizideki başarılı rolüyle sezonun en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi oldu. Adeta kariyerinde güneş gibi parladığı bir süreç geçiren oyuncu, çok iyi olduğunu ve sezon finaline yaklaşıldığını ifade etti.

Oyuncu, “Benim için çok güzeldi. Hayatımın baht dönemi, dönem noktası Nursema’yı oynamak. Çok da güzel tepkiler aldığım için benim için harika geçti” diye konuştu.

İlk sezonda Nursema karakteri hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi etkiledi. Tabii ki Ceren Karakoç da bu rolün ruhunu izleyicilere yansıtırken yeteneklerini sergileme fırsatını da iyi değerlendirdi.

Dizinin en başından itibaren çok ses getireceğini ve çok iyi bir iş olacağını bildiğini anlatan Ceren Karakoç, tüm ekip ile birlikte, senaryonun başarısı ve Show TV’nin desteğiyle de çok keyifli bir süreç yaşadıklarını anlattı. Oyuncu dizi ile birlikte bu sezon yaşadıklarını şu sözlerle ortaya koydu:

“Ben kesinlikle çok ses getireceğini, çok iyi bir iş olacağını biliyordum. Fakat sonra yönetmeniz ile beraber, ekip ile beraber, oyuncu kadrosuyla beraber ve tabii ki de inanılmaz bir senaryo ile beraber ve kanalın bizim arkamızda her daim durmasıyla birlikte çok keyifli bir hal aldı.”

Oyuncu sezon finali için de çok iddialı konuştu. Ceren Karakoç’un sözlerine bakılır ise hikaye öyle bir noktada ara verecek ki, yaz döneminde izleyiciler beklerken çok sabırsızlanacak.

İşte Ceren Karakoç’un sözleri: “Bence ‘aaa nasıl biz iki ay bekleyeceğiz’ diyeceksiniz.”