Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisine Murat Yıldırım doping etkisi yaptı, reytingler patladı, şimdi Yargı dizisi düşünsün!

Teşkilat dizisine Murat Yıldırım doping etkisi yaptı, reytingler patladı, şimdi Yargı dizisi düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üçüncü sezonu 2 Ekim Pazar akşamı yayınlanan 49. bölümü ile başlayan Teşkilat dizisinin reyting sonuçları çok merak ediliyordu. Özellikle de Çağlar Ertğrul’un ayrılması ve ardından diziye Murat Yıldırım’ın erkek başrol olarak katılması sonrasında izleyicilerin tepkisi merak edilmişti.

Teşkilat dizisinin 49. bölümü tüm kategorilerde birincilikler elde etti. Böylelikle birlikte TRT1’in iki sezon çok başarılı bir süreç geçiren dizisinin üçüncü sezona da zirvede başladığı görülüyor. Murat Yıldırım etkisi diyebileceğimiz bu durum, Teşkilat dizisinin yenilenen hikayesinin de izleyenlerin ilgisini çektiğini gösteriyor.

Yargı dizisi ile Teşkilat geçen sezon birincilik için büyük mücadele vermişti. Bir ara Taşkilat önde olsa da daha sonra Yargı dizisi reytinglerde birinciliği eline almış ve bir daha bırakmamıştı.

Ancak Teşkilat dizisinin 49. bölümü ile yeniden heyecanlı bir döneme başlamasının sonuçları olumlu oldu.

Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi 2 Ekim Pazar akşamı tüm izleyici gruplarında günün en iyi oranlarını elde ederek birinci sıraya yerleşti.

Teşkilat dizisinin reytinglerde rakibi Yargı’ya tüm kategorilerde de fark atmış olması da önemli bir detay oldu. Gelecek haftalarda Teşkilat aynı oranları elde eder veya artırır ise, iki dizi arasında yeni bir reyting dengesi oluşmuş olacak.

Yargı dizisi de 37. yeni bölümü ile Kanal D’de yayınlandı ve tüm izleyici gruplarında günü ikinci olarak bitirdi.