Ana sayfa Dizi Haberleri Jessica May, Yalnız Kurt dizisinde kariyerinde bir ilke imzasını atacak!

Jessica May, Yalnız Kurt dizisinde kariyerinde bir ilke imzasını atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Yalnız Kurt dizisine verilen yaz arası çok yakında sona erecek. Yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’ın büyük iddialarla geçen sezon başladığı Yalnız Kurt dizisi, beklenen reytinglere ulaşamamıştı. Dizi, Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan olayların iç yüzünü izleyicilere sunma hedefiyle yola çıktı ve ilk bölümler de çok dikkat çekti.

Ancak senaryonun ilerleyen bölümlerde anlaşılması noktasında yaşanan sıkıntılar, FETÖ terör örgütünün ülkede yaptıklarının perde arkasını anlatma iddiasının tam olarak izleyici tarafından gerçek olaylar ile örtüştürülememesi ilgi azalması yaşanmasına neden oldu. Ancak Yalnız Kurt dizisi, ikinci sezonda hem yenilenen kadrosu hem de hikayesi ile daha etkili bir şeklide izleyicilerle buluşacak. Jessica May de dizinin kadın başrol oyuncusu olarak 2 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönecek.

Jessica May, Yalnız Kurt dizisinde kariyerinde bir ilke imzasını atacak! 8

Türk vatandaşlığa geçen ve bu nedenle duyduğu mutluluğu da her fırsatta dile getiren Jessica May, ilk olarak Yeni Gelin isimli diziyle parladı. Ardından da atv’de yayınlanan Maria ve Mustafa dizisinde başrolde yer alan oyuncu, 2 yıl sonra da bu sefer Yanlız Kurt dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Daha önce rol aldığı diziler hem komedinin hem dramın içinde bulunduğu ama genellikle durağan sahnelerin yer aldığı projelerdi. Ancak bu sefer Jessica May’i aksiyonu bol bir hikayenin parçası olarak izleyeceksiniz.

Oyuncu için kariyerinde bir ilk olan bu aksiyon durumu, Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonuna damgasını vuracak. Özellikle de milli birlik ve beraberlik temasının işleneceği, asker dizilerini andıran fragmanları ile dizinin ilk sezona göre çok daha etkili bir hale getirildiği anlaşılıyor.

Jessica May için de asker dizisi kıvamında olan, aksiyonu hiç bitmeyen, istihbarat ajanı hikayelerini barındıran bir dizide yer almak, kariyeri adına kendisini geliştirme fırsatı sunacak.

Jessica May, Yalnız Kurt dizisinde kariyerinde bir ilke imzasını atacak! 9

İlk sezonda başrol erkek oyuncusu olan Hasan Denizyaran ile partnerliği yapan isim Damla Colbay olmuştu. Şimdi ikinci sezonda Colbay’ın yerini Jessica May alacak.

Hasan Denizyaran ile Jessica May partnerliğinin sonuçları da şimdiden merak konusu oldu.