Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin 4. sezon başlangıcı ne Yargı ne de Kirli Sepeti dizilerini etkilemedi!

Teşkilat dizisinin 4. sezon başlangıcı ne Yargı ne de Kirli Sepeti dizilerini etkilemedi!

tarafından ker_def

Teşkilat isimli TRT1 dizisi Pazar akşamı izleyicilerle yeniden buluştu. Dördüncü sezona yepyeni bir hikaye ve değişen oyuncu kadrosu ile başlayan Teşkilat dizisi yine iyi reytingler almayı başardı.

Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, geçtiğimiz sezonlardan bu yana gelen reyting gücünü korumakta olduğunu ortaya koydu. Her ne kadar oranlar henüz beklentileri karşılamasa da ortalamanın çok üzerindeki reytingler ile Teşkilat dizisinin dördüncü sezona çok iyi bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

Teşkilat dizisinin yeniden ekrana dönüşünün Yargı ve Kirli Sepeti projelerini nasıl etkileyeceği konusu da önem taşıyordu. Ancak görünen o ki hem Yargı dizisinin sadık izleyicileri hem de bu sezonun iyi çıkış yapan Kirli Sepeti’nin takipçileri projelere destek olmaya devam ediyor.

Teşkilat dizisinin çok iyi bir başlangıç yaptığı pazar akşamı hem Yargı dizisi reyting gücünü korudu ve tüm kategorilerde birincilikler elde etti hem de Kirli Sepeti projesi geçen haftaya göre düşmedi ama AB grubunda da izleyici gücünü artırdı.