Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Derdim Var dizisinin çekimleri büyük bir heyecan içinde geçiyor!

Bir Derdim Var dizisinin çekimleri büyük bir heyecan içinde geçiyor!

tarafından ker_def

Bir Derdim Var’ın afiş çekiminden kamera arkası görüntüler yayınlandı. Dizinin ekibinin güçlü bir hikaye sunma hedefiyle çıktığı yolda bir hayli memnun olduğunu ve çekimlerde çok güzel anlar yaşandığını belirtelim.

Kanal D’de yayınlanacak ve başrollerinde Birce Akalay ile Mert Fırat’ı bir araya getiren, AyNA Yapım imzalı yeni dizi ‘Bir Derdim Var’ çok yakında başlıyor.

Farklı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyecek dizinin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen afiş çekiminden backstage videosu yayınlandı.

Hem oyuncu kadrosu hem de dikkat çeken hikayesiyle şimdiden merakla beklenen dizinin afiş çekimleri dizinin ekibini bir araya getirirken, oyuncuların heyecanlı oldukları da gözlemlendi.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner gibi tecrübeli isimler bulunuyor.

Bu oyunculara ayrıca genç isimler; Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu da eşlik edecek.

Afiş çekiminde tüm ekibin birbiriyle uyumları dikkat çekerken, yayınlanan backstage videosunda Birce Akalay ve Mert Fırat oynadıkları ‘Nilüfer’ ve ‘Ömer’ karakterlerine dair ipuçları veriyor. Mor ve Ötesi’nin müzik süpervizörlüğünü yaptığı dizi konusu kadar müzikleriyle de dikkat çekiyor.

‘Bir Derdim Var’ çok yakında Kanal D’de başlıyor!