Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal’dan akıl almaz duruma büyük tepki!

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal’dan akıl almaz duruma büyük tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinin başrolünde Deniz Baysal ile Murat Yıldırım bulunuyor. Üçüncü sezonu devam eden dizinin çekimleri, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi sonrasında durduruldu. Dizide oyuncuların kullandığı karavan, ekibin ihtiyacı olan jeneratör, ışık gibi malzemeler ise deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanımı için bölgeye gönderildi.

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal da 6 Şubat’ta yaşanan depremin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yardım isteyenlerin sesi olmak için çaba harcıyor. Ünlü oyuncu, özellikle twitter hesabı üzerinden çok sayıda paylaşımda bulundu. Kimi zaman bir depremzedenin sesi olan oyuncu, kimi zaman da bölgeden gelen görüntüler yönelik tepkilerde bulundu.

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal'dan akıl almaz duruma büyük tepki! 8

Sahada insanları enkaz altından çıkartmak için büyük çaba sergileyen yardım ediplerine teşekkür eden oyuncu, “Kendi canını ardında bırakıp, canla başla sahada olan tüm kurtarma ekiplerine, gönüllülere minnettarız. iyi ki varsınız, hakkınız ödenmez” diye mesaj paylaştı.

Sayfalarca yazsa bile bu büyük duyguyu anlatamayacağını ifade eden oyuncu, insanların enkaz altından kurtarılma anlarında yaşanan aksaklıklara da tepki gösterdi.

Deniz Baysal, bölgeden görüntü aktarmakta olan basın mensuplarının zaman zaman sınırı aşarak depremzedenin kurtarılma anlarındaki hallerini eleştirdi.

Ünlü oyuncu, şöyle yazdı: “Enkaz altından çıkarılan insanların suratına kamera tutmak normal mi? Bağırıyor bir de haber yapacağım diye. Orada hayatı pahasına can kurtarmaya çalışan ekiplere yazık, susun bi…”

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal'dan akıl almaz duruma büyük tepki! 9