Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni Ömer dizisinde Gökçe Bahadır rol için tam isabet!

Star TV’nin yeni Ömer dizisinde Gökçe Bahadır rol için tam isabet!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2023 yılının sürpriz dizilerinden birisi de Ömer isimli proje olacak. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Ömer, Netflix’te de gösterilen İsrail yapımı Shitsel isimli dizinin yerli uyarlaması olarak öne çıkacak.

Shitsel dizisi dini bir hikaye ve Musevi haham ile ailesinin yaşantısını ortaya koyan bir yapım olarak biliniyor. Bu noktada da Ömer dizisinin Müslüman ve dini hassasiyetleri çok yüksek bir ailenin hikayesi olarak ekrana yansıması bekleniyor.

Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çekimlerine başlandığı ortaya çıktı. Ömer dizisiyle ilgili ilk bilgileri veren Gökçe Bahadır, hayranlarının kendisini çok farklı bir karakterde izleyeceğini ifade etti.

Shitsel dizisinde yer alan ana erkek karakter kendisi ile yaşıt olan genç kızlarla evlenmek istese de gönlünü bir çocuk sahibi olan orta yaşlı bir kadına kaptırıyor. Museviler arasında da bu pek onay görmeyen bir durum ve genç adamın aşkı için yaptığı çabalar da dizinin ana konusunu oluşturuyor. Tabii ki bu süreçte dini yaşam tarzı ile günlük değişen yaşam şartları da sorgulanıyor.

Star TV'nin yeni Ömer dizisinde Gökçe Bahadır rol için tam isabet! 8

Ömer dizisinde de müezzin olan ana erkek karakterinin kendisinden yaşça büyük bir kadına aşkını izleyeceksiniz. Gökçe Bahadır da bu noktada bugüne kadar canlandırdığı roller arasında çok farklı bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Shitsel dizisinde Gökçe Bahadır’ın karakterine karşılık gelen kişi Elisheva… Dindar bir kadın olan Elisheva, aynı zamanda dul ve bir de çocuk sahibi. Gökçe Bahadır’ın böyle bir rolü kabul etmesinin tam isabet olduğunu düşünen takipçileri, yaşça küçük Ömer karakteri ile yaşanacak olan olayları merakla beklediklerini belirten mesajlar paylaşıyor.

Dizi hakkında konuşan oyuncu, “Ömer isimli dizinin çekimleri başladı. Hep beraber göreceğiz. Biraz değişiklik olsun, sürpriz olsun” diyerek fazla detay vermek istemedi.

Star TV'nin yeni Ömer dizisinde Gökçe Bahadır rol için tam isabet! 9

2022 yılında hem Evlilik Hakkında Her Şey hem Kulüp dizileri ile çok konuşulan isimlerden olan oyuncu, ayrıca Şubat ayında da Emir Ersoy ile evliliğiyle de magazin gündeminin baş sırasındaydı.

2022 yılını değerlendiren oyuncu, “Yoğun bir süreç geride kaldı benim için. Hem çok hızlı hem dolu dolu geçti. İşler, evlilik hepsi bir aradaydı” dedi.

2023 yılından sağlık, mutluluk, huzur ve sevgi dilediğini ifade Gökçe Bahadır, güzel işler olmasını da istedi.

Bir proje geldiği zaman hikayeye bakarak karar verdiğini anlatan Gökçe Bahadır, eşi Emir Ersoy’a fikir danıştığını ama son kararı hislerine bakarak kendisinin verdiğini şu sözlerle anlattı:

“Hikaye öncelikle, biz bir hikaye anlatıyoruz. Öncelikle hikayeyi çok sevmem gerekiyor. Anlattığımız şeyi sevmem gerekiyor. Sonra oynadığım karakter ile o bağı kurmam gerekiyor. Kalbimi attırması gerekiyor okuduğum şeyin… Eşime danışırım. Son kararı genelde hislerimle ben karar veriyorum.”