Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinin üçüncü sezonda değişen hikayesi nasıl olacak?

Teşkilat dizisinin üçüncü sezonda değişen hikayesi nasıl olacak?

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Teşkilat’ büyük yankı uyandıran sezon finalinin ardından gizem perdesini aralamak için üçüncü sezonuyla dönüyor. Dizi hayranları yeni sezon hikayesini çok merak ediyor.

Özellikle dizinin başrol oyuncularından birçoğunun ayrılması ve Murat Yıldırım’ın da Ömer karakteri ile kadroya katılmasının ardından Teşkilat’ın üçüncü sezonu hakkında birçok bilinmezlik ortaya çıktı. Dizi hayranları hem Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisinin partnerliğini merak ediyor hem de yeni hikayenin nasıl şekilleneceği konusunu önemsiyor.

İşte Teşkilat dizisi 3. sezon hikayesi: Milli İstihbarat Teşkilatı’nın isimsiz kahramanlarının ülkeleri için canları pahasına düzenledikleri operasyon sonucu ‘Şirket’ yok edilmiştir. Bu olay sonucunda yabancı istihbarat servislerinin ülkemize yönelik onlarca yıl öncesine dayanan terörizm faaliyetleri baş gösterir. Sınırlarımızda büyük güçlerin güdümünde olan bir uydu devlet kurma girişimi başlar.

Egemenliğimize yönelik gerçekleştirilen bu tehditler neticesinde, Teşkilat içinde hem tanıdık hem de yeni yüzlerden oluşan ekibimiz, bu yapıyla mücadele etmek için harekete geçer. Ekibin amacı kurulması planlanan terör devletini engellemek, üst aklın kim olduğunu ve arkasındaki güçleri ortaya çıkarıp dış düşmanları ortadan kaldırmaktır. Tüm bu operasyonların yanında, ekibin içinde değişen dengeler, yeni hayatların olaylara dahil oluşu hepsi için farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır.

‘Teşkilat’, 2 Ekim Pazar saat 20.00’de TRT 1’de.