Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Meriç’in yeni günlük dizisi Yazgı’nın başlama tarihi duyuruldu!

Erkan Meriç’in yeni günlük dizisi Yazgı’nın başlama tarihi duyuruldu!

tarafından ker_def

Yapımını Acun Medya’nın üstlendiği, başrollerini Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün paylaştığı yeni dizi Yazgı büyük bir heyecanla bekleniyor. Hafta içi öğlen saatlerinde izleyicilerle buluşacak olan dizinin ilk bölümünü 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren izleyebilirsiniz. Saat 13.30’da hafta içi her gün Yazgı dizisi güçlü hikayesi ile ekranda olacak.

Yürütücü yapımcılığını Akn Film’in, yönetmenliğini Hakan Şahin’in ve Filiz Polat Turan’ın üstlendiği Yazgı’nın senaryosunu ise; Yaşar Aksu, İbrahim Güler, Melek Ordu, Erdal Bektaş, Pınar Ordu, Evren E. Ulucan, Tolga Küçük, Gülseren Aydın ve Ali Göğebakan’ın yer aldığı etkili bir grup yazar hazırlıyor.

Oyuncu kadrosunda; Alper Türedi, Elvan Boran, Buket Dereoğlu, Numan Çakır, Ufuk Kaplan, Cem Baza, Derya Kurtuluş Oktar, Hülya Diken, Ceren Yavuz, Halil İbrahim Yılmaz, Melih Özkaya, Zeynep Utku, Denisa Gültekin, Yasemin Nur Öztürk ve Cemal Gönen’in yer aldığı “Yazgı”, yeni dönemin öne çıkan günlük dizilerinden birisi olacak.

Her insan bir hikayedir. Ama bazı insanların hikayeleri tek başına anlatılamaz. “Yazgı” yıllarca birbirini hiç tanımadan büyüyen iki gencin kendi planlarını yaparken kaderin planlarıyla karşılaşmasının hikayesidir…

“Yazgı” 3 Ekim Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 13.30’da TV8’de.