Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisiyle kendisine haksızlık yapanları utandıran Ezgi Şenler’e teklif üstüne teklif geliyor!

Teşkilat dizisiyle kendisine haksızlık yapanları utandıran Ezgi Şenler’e teklif üstüne teklif geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezgi Şenler, 2016-2017 sezonunda Bodrum Masalı dizisindeki Aslı karakteri ile ilk kez kameralar karşısına geçti. Ardından Nefes Nefese isimli dizide izlediğimiz oyuncu, Canevim dizisiyle de tecrübe kazanmıştı.

Ancak oyuncunun en çok gündeme geldiği proje Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisiydi. 2020 yılında yayınlanan dizide Ayşen karakteri ile kadın başrol olan Ezgi Şenler, ilk başlarda ismi pek bilinmediği için olsa gerek Furkan Palalı’nın partneri olarak sosyal medyada pek de yakıştırılmadı. Sosyal medyada bazı izleyicilerin dizinin kötü giden reytinglerinden Ezgi Şenler’i sorumlu tutması, oyunculuğunun iyi olmadığına yönelik eleştirilerin artması sonrasında dizinin finali görmeden genç oyuncu hikayeye veda etmişti. Aslında bu dönemde kendisine haksızlık yapıldığı ortadaydı.

Ezgi Şenler, 2021 ve 2022 yıllarında Teşkilat dizisinin ilk iki sezonunda Pınar karakteri ile TRT1 ekranına geldi. Bir istihbarat ajanı rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu başarılı performansı ile göz doldurdu. Bu çıkışı da Şenler’e bir önceki projesiyle ilgili yapılan oyunculuk performansı eleştirilerinin haksız olduğunu ortaya koydu.

Teşkilat dizisindeki başarısının ardından farklı yapımlar için birçok teklif aldığı ortaya çıkan Ezgi Şenler, Ankara’da ailesi ile birlikte dinlenme sürecinin ardından yeniden İstanbul’a dönüş yaptı.

Yeni projeler için döndüğünü anlatan Şenler, “İstanbul’da kalmayı çok istiyorum, çünkü bu ara projeler var. Okuyorum, karar aşamasındayım. İçime sinen bir proje olursa da onay vereceğim” diye konuştu.

Karakteri beğenmesinin proje tercihi için önemli olduğunu anlatan Ezgi Şenler, içine sinen ve kendisini heyecanlandıran her rolü canlandırabileceğini ifade etti.

Bale de yapan ama sakatlık geçirdiği için artık devam edemediğini anlatan Ezgi Şenler, hala ayağında bunun etkilerini hissettiğini de söyledi. Oyuncu, “Bale yapmıyorum, ben sakatlandım. O yüzden baleyi bırakmak zorunda kaldım. Ben sakat, ayak sakat hala daha etkileri sürüyor” açıklamasında bulundu.

Şu anda senaryolar okuduğunu ve hiçbir şey izleyebilecek vaktinin olmadığını anlatan Ezgi Şenler, yakında yeni bir proje ile ekranda yer başlarsa şaşırmamak lazım.

Oyuncu, bir dizi projesi olmaz ise bale konusunda bir eğitim merkezi açmayı da arzu ettiğini sözlerine ekledi.