Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci, Terzi dizisinde büyük özgürlük buldu ve kariyerinin en aşırı rolüyle geliyor!

Salih Bademci, Terzi dizisinde büyük özgürlük buldu ve kariyerinin en aşırı rolüyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Salih Bademci, farklı karakterleri canlandırma ve izleyicileri de karakterin içine çekme konusunda çok başarılı örnekler sunuyor. İzleyicilerin ekranda en çok görmek istediği isimlerden birisi haline gelen oyuncu, geçen sezon üst üste farklı roller ile izleyicileri bir hayli şaşırtmıştı.

İstanbullu Gelin dizisindeki Boran karakteri ile birçok kişinin aklında yer edinen Bademci, özellikle Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisindeki Selim Güngör karakteri ile çok geniş bir hayran kitlesini etkilemeyi başardı. Dizinin yurt dışındaki başarısı da oyuncunun popülerliğine çok olumlu katkılar yaptı.

Bu sene ise Salih Bademci’yi izleyiciler ilk olarak Terzi isimli Netflix dizisinde izleyebilecek. Çekimleri 2022 yılında yapılan dizi, 2 Mayıs günü izleyicilerle buluşacak. Terzi dizisinde Dimitri isimli bir karakteri canlandıran Salih Bademci, yine çok farklı birisini izleyicilerin beğenisine sunacak.

3 sezon olarak planlanan Terzi dizisinde tüm sezonların çekimleri tamamlandı. Dizi ilk olarak televizyon için düşünüldüğü için, Çağatay Ulusoy’un ifadesine göre Netflix platformundaki diğer işlerden ayrışacak. Daha çok televizyondaki dizilerde gördüğümüz dram tarzı işleri hatırlatacak olan Terzi dizisinde, Salih Bademci, karakteri ile yine çok konuşulacak.

Salih Bademci, Terzi dizisinde büyük özgürlük buldu ve kariyerinin en aşırı rolüyle geliyor! 8

Oyuncu, karakteri ve bunun kendisine olan etkisi konusunda şunları söyledi: “Herhalde benim oynadığım en ekstrem rollerden bir tanesi oldu. Bir kere Rum bir ailenin veliahtı. Peyami ile yatılı okulda beraber büyümüşler. Aralarında insanlara anlatmakta zorlanacakları bir bağ var. Çok kuvvetli bir bağ var. İki tane zıt ve uç karakter ki, bunların arkadaşlıklarının nasıl kurulduğu ve nereden kaynaklandığını seyirci çok merak edecek. Tabii bunu ilerleyen safhalarda açıkladık.

Benim için zordu ama rol arkadaşlarım da bütün ekip de bu konuda çok kolaylık sağladılar. Aklıma geleni yapmam konusunda sonsuz bir özgürlük sağladılar. Bazı yerlerde bu kadarı da olmaz dedikleri yerler oldu. Benim için çok heyecanlıydı ve uzun süreli bir macera oldu.”

Salih Bademci, Terzi dizisinde büyük özgürlük buldu ve kariyerinin en aşırı rolüyle geliyor! 9

Dizinin içinde Türk televizyon dizisi izleyenlerin alışık olduğu kodlar bulunduğuna değinen Salih Bademci, çok farklı ve herkesi şaşırtacak bir rolle geldiğini bu sözleri ile ortaya koymuş oldu.

Çok kendine has bir dizi olduğunu ve çok güzel olacağını ifade eden Salih Bademci, bu sözleri ile Terzi dizisini bekleyenleri daha da çok heyecanlandırmış oldu.