Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat ekibi Deniz Baysal’ın doğum gününde kurtlarını döktü!..

Teşkilat ekibi Deniz Baysal’ın doğum gününde kurtlarını döktü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT1’in Teşkilat dizisinin ‘Zehra’sı Deniz Baysal, 5 Nisan’da 31 yaşına bastı. Oyuncu doğum gününü Teşkilat dizisindeki ekip arkadaşları ve sevdiklerinin katıldığı bir partiyle kutladı.

5 Nisan 1991 yılında İzmir’de doğan oyuncu bugüne kadar aralarında Derin Sular, Babalar ve Evlatlar, Kayıp Şehir,    Aşk Ekmek Hayaller, Kaçak Gelinler, Can Bedenden Çıkmayınca ve Beyaz Yalan’ın da bulunduğu pek çok yapımda rol aldı.

2017 yılında rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile kariyerinde sıçrama yaşayan Deniz Baysal, sonrasında Söz dizisi ile adından söz ettirdi.

Ünlü oyuncu, ekran macerası kısa süren Hizmetçiler dizisinin ardından iki sezondur Teşkilat dizisinde ‘Zehra’ karakterini başarıyla canlandırıyor.

Teşkilat ekibi Deniz Baysal'ın doğum gününde kurtlarını döktü!.. 11

Genç yaşında kariyer basamaklarını hızla tırmanan güzel oyuncu yeni yaşını instagram hesabından paylaştığı birbirinden güzel fotoğraflarla kutladı.

Teşkilat ekibi Deniz Baysal'ın doğum gününde kurtlarını döktü!.. 12

Ünlü oyuncu yeni yaşına, Teşkilat dizisindeki rol arkadaşları ve sevdikleriyle eğlenerek girdi. Oyuncunun dizideki rol arkadaşı Çağlar Ertuğrul da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla partnerinin doğum gününü kutladı.

Çağlar Ertuğrul, paylaşımına ‘Belalı’ anlamına gelen ‘Badass’ yazarak, rol arkadaşının doğum gününü kendine has esprili bir dille kutladı.

Teşkilat ekibi Deniz Baysal'ın doğum gününde kurtlarını döktü!.. 13

Oyuncu Ezgi Eyüboğlu da, ‘Güzel kalpli Denom, iyiki doğdun iyiki tanıdım seni’ yazdığı paylaşımıyla Deniz Baysal’ın doğum gününü kutladı.

Teşkilat ekibi Deniz Baysal'ın doğum gününde kurtlarını döktü!.. 14

Deniz Baysal doğum gününde, müzisyen eşi Barış Yurtçu ile aşağıdaki pozunu sosyal medyada paylaşarak fotoğrafa kalp emojisi koydu.

Teşkilat ekibi Deniz Baysal'ın doğum gününde kurtlarını döktü!.. 15