Ana sayfa Dizi Arşivi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor, karakterleri tanıyalım!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor, karakterleri tanıyalım!

tarafından ker_def

Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği, başrollerini İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker’in paylaştığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi güçlü bir dram yapımı. Dizide iyi oyuncular bulunuyor ve hikaye de oldukça çekici. “Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek. Peki karakterler konusunda hangi detaylar var? İşte dizinin 4 ana karakterini tanıyalım:

Defne – İrem Helvacıoğlu: Akıl ve vicdan terazisini başarılı bir şekilde yönetebiliyor. Çocukluğu sevgi dolu geçmiş. Hayallerinin peşinden gitmesi desteklenmiş. Tek çocuk olmasına rağmen paylaşımcı, bencillikten uzak. Ailesinin evliliği konusundaki hoşnutsuzluğunu bilse de bunu bir sorun olarak büyütmez. Kocasının çocuksu ruhu, hayalperest yapısı ve kadınlara olan zaafı evliliklerine yansıdığında sarsılır. Ancak esas psikolojik çöküntüsü ilk evliliğinde yaşadığı acılarla tekrar karşı karşıya geldiğinde olur.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor, karakterleri tanıyalım! 10

Meryem: Selin Yeninci: Babasını üç yaşlarında kaybetmiş, hayal meyal hatırlıyor. Ablası Türkan’la aralarında 10 yaş fark var. Annesi erken yaşta dul kalmanın acısını genelde Meryem’den çıkarmıştır. Küçük bir kasabada baskıcı bir tutumla büyümüştür. Hiç arkadaşı olmamış yanından ayırmadığı oyuncak bebeğini en iyi arkadaşı yerine koymuştur. Meryem kasabalı bir ahbapları aracılığıyla, İstanbul’da yaşayan bir ailenin ilk eşi vefat etmiş kendisinden yaşça büyük oğluyla evlendirilir. Ancak bir türlü hamile kalamaz. Kayınvalidesinin torun isteğine ve baskısına dayanamayan Meryem kendince sıradışı bir plan yapar. Bu plan dışarıdan bakıldığında sessiz ve sıradan gözüken Meryem’in keskin zekası ve stratejik hamleleriyle başka bir ailenin dramına dönüşecektir.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor, karakterleri tanıyalım! 11

Sadun Kenan – Engin Öztürk: İstanbul’lu zengin ve köklü bir ailenin son jenerasyonu. Bir tekne kazasında ailesinin tüm fertlerini kaybettikten sonra ruhsal olarak kendini onarmaya çalışmış ancak içindeki bir köke ihtiyaç duyan eksikliğini tamamlayamamış. Defne’yle tanıştığında hayatında ilk kez bu eksikliği hissetmediğini fark eder. Defne’yle tamamlanacağını düşünür. Nitekim büyük bir aşkla hiç düşünmeden, yurt dışında bir konsoloslukta genç yaşta evlenirler. Kısa ama olaylı bir evlilik yaşarlar. Defne onu terk eder. Hayatından aşık olduğu kadının çıkması Sadun’un kendisini her zaman eksik hissetmesine sebep olur. Hayatı eksik parçası olarak gördüğü Defne’yle tamamlanma amacı etrafında şekillenir.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor, karakterleri tanıyalım! 12

Çınar – Olgun Toker: Defne’nin eşidir. Babası Merter’de bir tekstil atölyesi sahibi. İyi ve ayrıcalıklı bir eğitim almış. Ailesinin imkanları ve annesinin korumacı tavrı biraz şımarık büyümesine sebep olmuş. Babasının baskısına rağmen aile mesleğinin değil kendi hayallerinin peşinden gitmiş. Kurduğu oyun yazılım şirketi yüzünden borç içindedir.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor, karakterleri tanıyalım! 13